Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровці частіше стали звертатися на електронну адресу міськради

Дніпропетровці частіше стали звертатися на електронну адресу міськради
13 тисяч 445 звернень громадян надійшло до міської ради за перше півріччя поточного року, це на 7 % менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це під час прес-конференції повідомила начальник відділу з організації роботи зі зверненнями громадян Дніпропетровської міської ради Ірина Янкіна.

За її словами, найбільше - 18% звернень, отримано від мешканців Бабушкінського району, 14% - АНД району, найменше – від жителів Самарського району (5% від загальної кількості звернень).

«Цього року побільшало звернень на нашу електронну адресу. Саме у такий спосіб до нас звертається молодь. Це дуже зручно, оскільки до електронного листа можна одразу додати фотографію та відео. Я нагадую, що як у електронних листах так, і у звичайних, особливо у колективних листах важливо не забувати вказувати адресу, за якою слід надати відповідь», - зазначила Ірина Янкіна.

Вона також додала, що від загальної кількості цьогорічних звернень 57% стосувалися комунальних питань, але у порівнянні з аналогічним періодом 2013 року кількість їх зменшилася на 17%. Окрім того, на 40% зменшилася кількість звернень з питань зв’язку, на 37% – землекористування, на 24% - охорони здоров’я, на 20% - освіти. У той же час на 28% збільшилась кількість звернень щодо соціального захисту (надання матеріальної допомоги, отримання соціальних виплат, субсидій). На рівні аналогічного періоду минулого року залишилась кількість звернень щодо транспорту, торгівлі, фізичної культури та спорту.

Ірина Янкіна наголосила, що звертатись до керівників міськради можна як письмово так і під час особистих прийомів. Графік особистих прийомів керівників розміщений у відділі прийому громадян та на офіційному сайті міської ради, уточнити ж дні прийому можна і за телефоном 744-62-94.

Письмові звернення можна надіслати на електронну адресу [email protected]або через пошту за адресою, просп. К. Маркса, 75, к 108. За вказаний період керівники міської ради провели 85 особистих прийомів громадян, з них 24 виїзних. Продовжує працювати також гаряча лінія «Міська влада на прямому зв’язку», на яку надійшло 170 дзвінків дніпропетровців.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


работягам!  (31.07.14 22:18): Работяги городского Совета! Солдаты нашей Армии просят ВОДЫ ! Или это не к вам, а сугубо к народу ?! Відповісти | З цитатою
Амурский  (31.07.14 19:23): В соответствии с "Законом об обращении граждан" любые электронные обращения (заявления, жалобы, информация...) не имеют юридической силы и не подлежат обязательному рассмотрению в установленные сроки. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті