Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 22 червня 2024
13:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському відкрили шкільний басейн після реконструкції

|«« «« »» »»|

За три останні роки в Кам'янському відновили більше об'єктів, ніж за всі попередні 20 років.

6 грудня у кам'янському академічному ліцеї №15 відбулося відкриття плавального басейну після реконструкції. У заході взяли участь перший заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олег Кужман, міський голова Андрій Білоусов, депутати міської ради, керівництво, педагоги і учні школи.

Навчальному закладу вже понад 30 років. За цей час басейн ліцею жодного разу не ремонтувався і перестав відповідати всім вимогам і санітарно-технічним нормам.

Реконструкція об'єкта почалася минулого року за кошти обласного бюджету. Тепер це сучасний комплекс, де зможуть займатися спортом та оздоровлюватись близько 900 учнів ліцею, а також діти з інших шкіл. Тут облаштовані нові душові та роздягальні з підігрівом підлоги, є тренажерний зал і весь необхідний спортивний інвентар. Новий басейн нараховує чотири плавальні доріжки по 25 метрів. Після реконструкції якість води в басейні значно покращиться. Будуть нові фільтри для очищення, система дозування хлору не ручна, а автоматична, сучасна система ультрафіолетової очистки. Усе це створить комфортніші умови для плавання.

«Сьогодні ми бачимо успішний приклад злагодженої роботи Кам’янського міського голови та його команди, і цей результат не одиничний: нещодавно був відкритий після реконструкції плавальний басейн у 44-ій школі. Сподіваюсь, такі проекти будуть здійснюватись і надалі, а обласна влада, безумовно, їх підтримає. Скажу відверто, за три останні роки в Кам'янському відновили більше об'єктів, ніж за всі попередні 20 років. Так відбувається, тому що є правильна позиція міської влади, а у сфері освіти – працюють професіонали. Мені дуже приємно бачити посмішки на обличчях дітей, адже їх щасливе життя і здоров'я – найважливіше. Сподіваюся, що Кам'янське буде і далі успішно розвиватись», – сказав Олег Кужман.
Андрій Білоусов зазначив, що завдяки підтримці керівництва області останнім часом у місті проводиться реконструкція багатьох інфраструктурних об'єктів.

Так, у Романковому будується перший дитячий садок , а на лівобережжі біля 21-ої школи – багатофункціональний спортивний стадіон. Нещодавно капітально реконструйовані Центральний міський парк, а також повернутий у власність міста Палац культури імені Горького. Натепер триває реконструкція Палацу тенісу спорткомплексу «Прометей». Він матиме одну з кращих в Україні тренувальних баз для професійної підготовки спортсменів.

«Все це стало можливим завдяки коштам, які виділяються з обласного бюджету. Я вдячний за підтримку голові обласної державної адміністрації Валентину Резніченку та його першому заступнику Олегу Кужману, який безпосередньо опікується цими питаннями. Ми будемо і далі впорядковувати міські об'єкти, створюючи комфортні умови всім жителям, особливо дітям», – сказав Андрій Білоусов.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (10)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (9)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (7)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (7)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  У Дніпрі з'явився ще один диво-двір (4)

•  У Павлограді хочуть витратити 137 мільйонів гривень на реконструкцію будинку для переселенців (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті