Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 27 червня 2024
21:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дитина з цукровим діабетом потребує нашої підтримки

Дитина з цукровим діабетом потребує нашої підтримки

Івану 11 років, він живе у Верхньодніпровську і має цукровий діабет. Його сьогоднішній спокій та здорове майбутнє коштують 4 500 грн на місяць. Батьки чекають на другу дитину, працює в сім'ї тільки тато, тому впоратися з такими витратами їм важко. Давайте підтримаємо Іванка!

У 2016 році після важкої ротавірусної інфекції рідні стали помічати, що Ваня став млявим, дратівливим, з'явилася постійна спрага.

Мама вирішила «погуглити» симптоми, а отримавши результати пошуку, вирушила з Ванею до лабораторії. Аналіз показав рівень глюкози в крові 6,4 за норми до 5. Але вже у відділення ендокринології Іван доїхав із цукром рівним 16. Завдяки пильності рідних вдалося уникнути реанімації.

Вані призначили препарат інсуліну. За добу доводиться робити 5-7 ін'єкцій. В останні 2 роки рівень глюкози дуже нестабільний: знижується до 1,7 і підвищується до 24 через гормональні стрибки та стрес. Влітку над Ванею дуже низько пролетіли винищувачі – хлопчик у страху впав на траву в полі. Довелося бити додаткову дозу інсуліну.

Ваня навчається у 5 класі онлайн, тому що у його верхньодніпровській школі немає бомбосховища. Його улюблені предмети – інформатика та англійська мова. Хлопчик захоплюється робототехнікою, відвідує курси. Нещодавно він сконструював «розумний дім». Своє майбутнє Ваня хоче пов'язати із програмуванням.

Іван дуже відповідально ставиться до свого здоров'я: завжди відмовляється від незапланованих частувань. З 6 років вміє визначати рівень цукру та робити собі ін'єкції інсуліну.

З самого початку захворювання батьки стали купувати сину сенсори Dexcom, щоб позбавити його нескінченних проколів пальців (ранки не встигали гоїтися, запалювалися). Це також допомогло уникнути ускладнень з боку судин, нервів, нирок, зору. Але їх перестали ввозити до України, тож треба перейти на сенсори Freestyle Libre 2. Один пристрій працює 14 днів.

Батьки вперше звернулися за фінансовою допомогою, оскільки чекають на другу дитину, і працює тільки тато Вані. Друзі, давайте зберемо 36 000 грн, щоб купити для Ванечки сенсори Freestyle Libre 2 на 8 місяців!

Допомогти можна https://pomogaem.com.ua/help/3663-mukha-yvan.html (там же можна побачити документи) або переводом коштів на корпоративну карту фонду у Приватбанку 4246 0010 0654 0474. Обов’язково вказуйте призначення платежу: «Муха Іван».



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті