Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 20 червня 2024
15:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на перехресті вулиць Західний Шлях та Посполитої встановлюють 8 нових камер відеоспостереження

У Дніпрі на перехресті вулиць Західний Шлях та Посполитої встановлюють 8 нових камер відеоспостереження

У Дніпрі працює міська система відеоспостереження «Безпечне місто». На сьогодні до Системи підключено 2 677 відеокамер.

Зараз встановлюють ще 8 на перехресті вул. Західний Шлях (Маяковського) та вул. Посполитої (Гвардійській). Зображення з камер передаватиметься в міський Ситуаційний центр. Це допомагає співробітникам патрульної поліції оперативно реагувати на правопорушення та надавати необхідну допомогу містянам.

«Тут досить інтенсивний рух, складне перехрестя. Камери допомагають нам у роботі, коли потрібно визначити місце, де відбулася пригода. Скерувати екіпаж патрульної поліції, зрозуміти, чи потрібна допомога медиків та регулювальників дорожнього руху, якщо світлофори не працюють», - каже Павло Карманов, старший інспектор пресслужби Управління патрульної поліції у Дніпропетровській області.

Роботу системи відеоспостереження перевірив Костянтин Цепенніков, заступник міського голови Дніпра з питань цифрової трансформації.

«Разом із представниками Ситуаційного центру та співробітниками Патрульної поліції перевірив роботу системи «Безпечне місто». Зараз проводиться підключення камер відеоспостереження на перехресті вулиць Західний Шлях та Посполитої. Ця ділянка дороги аварійно небезпечна, тому потрібно вжити додаткових заходів безпеки. Камери значно допомагають у роботі правоохоронців. На сьогодні, наприклад, суттєво зменшилась кількість викрадень та угону автівок. Містяни можуть отримати відео з камер відеоспостереження за офіційним запитом, просто заповнивши Гугл-форму», - зазанчив Костянтин Цепенніков.

«Ми отримуємо офіційні запити від патрульної поліції на встановлення камер на потенційно небезпечних ділянках руху. Обробка звернень громадян відбувається в оперативному порядку. Так, за 2023 рік нашими працівниками було підготовано відповіді на 1 557 запитів городян, які були отримані за допомогою засобів електронної комунікації. А з початку 2024 року кількість оброблених запитів містян сягнула більше 900 звернень (913 станом на 13.06.)», - говорить Тетяна Мирошниченко, співробітниця Ситуаційного центру Дніпра.




Gorod.dp.ua на Facebook.


как-то так  (16.06.24 16:58): Безопасность движения определяет ни количество камер наблюдения, а грамотно выполненная дорожная разметка и наличие светофоров, и соблюдение ПДД водителями конечно. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У МОЗ заявили, що українці зловживають сіллю: проблема у хлібові (10)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (9)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (8)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (7)

•  Монастирський острів: ідеальний відпочинок у серці Дніпра (7)

•  Кабмін змінив правила перевірки водіїв на стан сп'яніння (6)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (5)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті