Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
05:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі вперше відбудеться «Європейський музичний форум»

У Дніпрі вперше відбудеться «Європейський музичний форум»

20-22 листопада у Дніпропетровській академії музики ім. М. Глінки (вул. Ливарна, 10) відбудеться «Європейський музичний форум» у рамках Міжнародного фестивалю музичного мистецтва «Музика без кордонів».

Захід є частиною програми мера Бориса Філатова «Культурна столиця». Про це під час прес-конференції 16 листопада повідомив заступник міського голови Олександр Шикуленко.

«Європейський музичний форум» відомий тим, що на ньому відбудуться концерти та майстер-класи світових зірок зі Швейцарії, Польщі, Нідерландів, Франції та України. Ми пишаємося тим, що цей музичний форум пройде саме у Дніпрі. Наше місто славиться своїми талановитими музикантами», – зазначив заступник Бориса Філатова.

Фестиваль пройде в оновленому концерт-холі академії ім. М. Глінки і збере на одній сцені рекордну кількість солістів – 10 великих майстрів сучасного музичного мистецтва. Крім того, під час форуму відбудеться 12 майстер-класів.

«Разом із міської радою ми задумали провести Європейський форум представників класичної музики, тому що саме класична музика особливо впливає на людей, приносить більше користі. Ця музика відсутня у ефірах, на радіо і телебаченні, але є у повсякденному житті. Те, що вже на першому концерті гості побачать та почують 8 музикантів – унікальне явище. Я вважаю, що ніде в Європі такого ще не було. Ми дуже вдячні міській владі за підтримку», – сказав ректор Дніпропетровської академії музики ім. М. Глінки, заслужений діяч мистецтв України Юрій Новіков.

«Уперше за мою 25-річну діяльність у Дніпрі я відчуваю таку щиру та справді корисну підтримку міської ради та управління культури. Вони допомагають великій кількості діячів культури: як зовсім маленьким діточкам у музичних школах, так і таким масштабним міжнародним форумам музикантів. І це дуже радує», – додав художній керівник камерного оркестру «Времена года», заслужений діяч мистецтв України Дмитро Логвін.

Відкриється Європейський форум 20 листопада о 19:00 GRAND-концертом симфонічного оркестру FESTIVAL під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Дмитра Логвина.

21 листопада 2017 о 18:00 пройде концерт камерної музики, а 22 листопада о 18:00 під час закриття фестивалю «Музика без кордонів» відбудеться концерт GRAND PIANO SOLO.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (7)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті