Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
13:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міськрада створила спецкомісію для розслідування інциденту із захворюванням вихованців дитсадочка № 342

Міськрада створила спецкомісію для розслідування інциденту із захворюванням вихованців дитсадочка № 342

Департамент гуманітарної політики Дніпропетровської міської ради створив спеціальну комісію з розслідування інциденту з масовими кишковими розладами у вихованців дитячого садочка № 342.

Не виключено, що причиною захворювання дітей стала ротавірусна інфекція. До складу комісії ввійшли досвідчені медичні працівники Соборного (Жовтневого) району. Протягом дня вони вивчатимуть ситуацію у дошкільному закладі.

Методист науково-методичного центру управління освіти міської ради Олена Кисільова розповіла, що інформація про захворювання вихованців дитсадка надійшла до управління освіти ввечері 31 травня. Про це повідомили профільні відомства, зокрема й санітарно-епідеміологічну станцію. Наразі її фахівці працюють у дитсадку.

«Там беруть змиви для обстежень санітарного стану дошкільного навчального закладу. На тепер до дитячої лікарні № 6 звернулися п'ятеро дітей. Троє з них госпіталізовані. Батьки двох дітей від госпіталізації відмовилися», – сказала Олена Кисільова.

Вона також додала, що за останні роки нарікань на дитсадок не було.

Однак у дошкільному закладі перевірять стан організації харчування, якість продуктів та відповідні документи. Висновки санітарно-епідеміологічної служби, яка встановить, чи було в дитсадку отруєння, чи ротавірусна інфекція, будуть надані протягом кількох днів.

«За результатами перевірки буде зроблено висновки. Якщо буде встановлено, що це сталося з вини дошкільного навчального закладу, будуть покарання», – зазначила Олена Кисільова.

Gorod.dp.ua на Facebook.


честно  (02.06.16 21:25): проверили бы все садики в Соборном районе Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті