Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську збільшилась кількість користувачів Інтернет-послуг

У Дніпропетровську збільшилась кількість користувачів Інтернет-послуг
фото:gazeta.lviv.ua
У Дніпропетровську за рік на 3 % збільшилась кількість користувачів Інтернет-послуг. Про це під час прес-конференції повідомив начальник відділу зв'язку департаменту транспорту та зв'язку Дніпропетровської міської ради Володимир Сусленков.

За його словами на сьогодні у місті понад 200 тисяч Інтернет-абонентів, не враховуючи тих, хто користується мобільним Інтернетом.

«Нинішнє життя дуже складно уявити без Інтернету, цей вид зв'язку поширюється всюди. Якщо раніше оператори Інтернет- зв'язку надавали свої послуги в основному у багатоквартирних будинках, то зараз вони впевнено працюють у приватному секторі, при цьому використовуючи нові технології – ведуть кабель не по землі, а за допомогою повітряних ліній, що значно зручніше. На сьогодні найбільше абонентів-жителів приватних будинків у Ленінському та Амур- Нижньодніпровському районах. Загалом на сьогодні вже близько 18 тисяч жителів приватних будинків мають вдома Інтернет, це на 6 тисяч жителів більше, ніж минулого року», - сказав Володимир Сусленков.

За словами, Володимира Сусленкова, помітний спад спостерігається у операторів провідного радіо, цього року вони втратили близько 8 % своїх клієнтів. На 2 % поменшало і користувачів фіксованого телефонного зв'язку.

Начальник відділу зв'язку департаменту транспорту та зв'язку нагадав містянам, що у 2015 році відбудеться перехід до аналогового телебачення. За його словами перехід буде плавний і звичайне телебачення ніхто не виключатиме. На сьогодні кабельне телебачення дивляться близько 110 тисяч дніпропетровців, 30 тисяч – цифрове.

16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення і зв'язку. Свято започатковано 1994 року згідно указом Президента.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Трухин  (14.11.14 13:02): В Днепропетровске за год на 3% увеличилось количество пользователей Интернет-услуг - одним словом - кибер д р о ч е р о в. Відповісти | З цитатою
АМОС 2-3  (13.11.14 18:00): Интернет-хорошо, но олени лучше. Жаль только, что мастера-интернетчики не соблюдают никаких правил по укладке интернет-кабеля, из-за чего стены в наших подъездах стали напоминать паучьи гнезда с разветвленной паутиной. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті