Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
04:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

34 будинки з новою системою опалення, а 21 – з вимощенням. У Дніпрі продовжують виконувати аварійні ремонти

|«« «« »» »»|

У Дніпрі триває оновлення житлових будинків комунальної власності.

Головна увага – аварійним ремонтам. Такий виконали по вул. Калиновій, 100. Там бригади замінили труби опалення у підвалі: прибрали металеві, що були встановлені ще при забудові, а це близько 50 років тому.

«Хлопці відпрацювали професійно, і ми дуже вдячні за те, що в нас тепер не буде проблем з трубами опалення, які періодично проривало», — поділилась мешканка будинку № 100 по вул. Калиновій Лариса Всеволодівна.

Ці труби вже давно відслужили термін експлуатації, каже начальник Індустріального району КП «Жилсервіс-5» ДМР Володимир Тітов. Через те, що вони застаріли, опалювальний сезон у цьому будинку почався на два дні пізніше.

«За всю зиму мешканці пережили 4 пориви, які ми оперативно усували. Тож місто вирішило після завершення опалювального сезону замінити труби на сучасні пластикові. Сподіваємось, наступний опалювальний сезон пройде без проблем у цьому будинку», — розповів Володимир Тітов.

Усього цьогоріч у 34 будинках Дніпра вже оновили опалення. А до кінця літа такі ж роботи проведуть ще у понад 30 домах.

Також бригади оновлюють і вимощення. Наприклад, у будинку № 7 по вул. Квітки Цісик. Містяни скаржились, що старе вимощення з асфальту майже зруйнувалось і через це пропускало воду у підвали, а у квартирах на першому поверсі могла з’явитись сирість.

«Вимощення понад 60 років не міняли. Ми обстежили будинок і побачили, що воно зроблено з асфальту. Саме такий матеріал найбільше підмиває вода. Тож ми вклали тут залізобетонну подушку та залили бетоном. Ці матеріали найякісніші», — додав Володимир Тітов.

На сьогодні вимощення вже оновили у 21 будинку, ще у 6 — виконають найближчим часом.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті