Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 24 травня 2024
02:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

День студента відсвяткували традиційним Губернаторським балом

|«« «« »» »»|

15 листопада 2013 року відбувся ІІІ щорічний Студентський бал, приурочений до святкування Дня студента. Захід традиційно проводився за підтримки губернатора Дмитра Колєснікова Дніпропетровською обласною молодіжною радою.

У п’ятницю концерт-хол «Opera» зібрав понад півтисячі гостей для проведення найбільш очікуваного студентського заходу року. У ньому прийняли участь 100 кращих студентських танцювальних пар дебютантів, представники молодіжного активу області, лідери студентського самоврядування вищих навчальних закладів Дніпропетровського регіону та почесні гості.

ІІІ Студентський бал розпочався з урочистої промови та привітань губернатора Дмитра Колєснікова: «Святкувати День студента у Дніпропетровській області стало дуже гарною традицією, і я хочу кожного з присутніх сьогодні гостей поздоровити з цим днем, і побажати удачі та шаленого драйву цього вечора. Дуже важливо, що у залі присутні представники активної молоді не тільки обласного центру, але й усього регіону. Це підтверджує той факт, що у нашій області одна з найактивніших молодіжних формацій всієї країни. Студентський бал є однією з молодіжних ініціатив, які ми щиро підтримуємо. Ми працюємо для молоді та разом з молоддю».

Слід відмітити, що цього року бал пройшов у дещо новому форматі. Організатори відійшли від традиційних канонів, та запропонували учасникам яскраву та шалену тему «ревучих 20-х» років – короткого, але незабутнього періоду піднесення Європи та Америки після Першої світової війни. Кожен з гостей намагався витримати дрес-код та стилістику заходу. Весь вечір атмосфера цієї динамічної епохи наповнювала зал та надихала учасників.

Концертна програма лише закріпила враження гостей. Одним з перших номерів став виступ оркестру «Віадук» Дніпропетровського училища культури, що одразу ж заполонив зал ритмами джазу. Естафету підхопили представники вишів нашого міста виконуючи відомі естрадні хіти. Окрім цього, дебютанти балу представили чотири танцювальних виходи, даруючи гостям чарльстон, фокстрот, танго та вальс. Саме ці виступи надихнули решту гостей на запальні танці під сучасні обробки джазових композицій.

Однією з найважливіших частин вечора стало урочисте нагородження переможців благодійного аукціону, що проводився напередодні балу. Організаторам вдалося зібрати 2465 гривень, які буде спрямовано на допомогу для вихованців Дніпропетровського обласного дитячого інтернату для дітей з особливими фізичними потребами.

«Дуже важливо, що проведення подібного балу стає не лише розважальним або заохочувальним заходом для активної молодіжної діяльності, а й надає реальну можливість допомогти дітям з особливими потребами, - зазначає Сергій Кривогуз, голова Дніпропетровської обласної молодіжної ради при голові облдержадміністрації. – Ми щиро вдячні учасникам аукціону за підтримку нашої ініціативи, саме тому хотілося б відмітити їх внесок у нашу діяльність та нагородити почесними грамотами».

Наприкінці вечора традиційно було обрано короля та королеву балу, ними стали – Анатолій Самойлов та Анастасія Щеголь, що є студентами Дніпропетровського університету ім. А. Нобеля. Одним з головних критеріїв було вміння імпровізувати під музику та відповідати її стилю, також оцінювалися гармонійність пари та костюмований образ. Саме ця пара дебютантів змогла пройти нелегкий шлях відбору і вибороти перемогу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


girl-Dasha  (18.11.13 21:48): 16 ноября в 1.40 ночи произошло ДТП на перекрёстке ул. Комсомольской и ул. Короленко.
ПРОСЬБА всех, кто имеет какую-либо информацию (номер/надписи ) о покинувшем место аварии БЕЛОМ МИКРОАВТОБУСЕ (выключив фары, на повышеной скорости, он уехал в направлении от перекрёстка вверх по Короленко и скрылся во дворах, возле Бабушкинского военкомата, район тупик 4-го трамвая) сообщить по тел. 066 33 22 120 или по электронной почте: [email protected]
Відповісти | З цитатою
Прохожий  (18.11.13 14:37): Возможно, здесь некий тайный смысл заложен, тем паче - источник (автор) статьи - сама Облгосадминистрация (которая, по определению, ошибаться не может) ...
И "традиционный Губернаторский балЛ" означает наивысшую степень похвалы и признания (по шкале Вилкула, разумеется), а вовсе не то действо, о котором мы все подумали.
Відповісти | З цитатою
ЛЁЛЯ  (18.11.13 12:59): Автор статьи явно вылетел на первом курсе.. иначе не писал бы в названии статьи с грубейшими ошибками! Может быть еще не поздно подучиться, уважаемый? Бал, в понимании вечера с танцами, пишется с одной буквой "л", а балл - как оценка, с двумя... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (15)

•  Хто цей чоловік, який бʼє жінок у центрі міста? (11)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті