Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 07 червня 2024
13:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Напередодні 3-го Студентського балу відбувся благодійний аукціон

Напередодні 3-го Студентського балу відбувся благодійний аукціон
За місяць до традиційного Студентського балу Дніпропетровською обласною молодіжною радою при голові Дніпропетровської обласної державної адміністрації був організований благодійний аукціон, де можна було придбати запрошення на бал.

Студентський бал пройде 15 листопада, о 19.00 у концертному холі «Опера». Бал проводиться втретє, за цей час він став найочікуванішою подією для студентів. Його організатором виступає Дніпропетровська обласна молодіжна рада, захід проходить за підтримки губернатора Дмитра Колєснікова. У балі візьмуть участь 100 кращих танцювальних студентських пар, численні глядачі з числа найбільш активних студентів вузів області, а також почесні гості.

Студентський бал стає все популярнішим серед молоді. Згідно правил заходу, запрошення отримують молодіжні активісти, котрі протягом останнього року мали успіхи у навчанні та громадському житті свого навчального закладу та міста. Втім кількість бажаючих потрапити на захід з кожним роком збільшується. Саме тому було вирішено спрямувати популярність балу у благодійне русло. Протягом останнього місяця кожного тижня на аукціоні можна було придбати 2 квитки, які дозволять стати Почесним гостем балу. Переможцями аукціону стали студенти дніпропетровських внз, котрі цього року вперше потраплять на Студентський бал.

Благодійний захід допоміг зібрати 2465 гривень. На ці кошти буде придбано допомогу для вихованців Дніпропетровського обласного дитячого інтернату для дітей з особливими фізичними потребами. Після проведення балу активісти Дніпропетровської обласної молодіжної ради разом з усіма охочими переможцями аукціону відвідають цей дитячий заклад.

«Допомога Дніпропетровської обласної молодіжної ради невелика, але починати треба з малого. В нас є перелік речей, які треба придбати для вихованців інтернату, ми закупимо їх та відвеземо наступного тижня. Звіт про це буде розміщено на сторінці ДОМР в мережі ВКонтакте. Сподіваємось, що своїми діями ми подамо приклад усій молоді Дніпропетровщини», - сказав голова Дніпропетровської обласної молодіжної ради Сергій Кривогуз.

Цього року організатори студентського балу надали заходу незвичну тематику. Гості та учасники матимуть змогу поринути в атмосферу 20-30-х років минулого століття - буремний час розквиту джазу, чорно-білого кіно та літературних творів Хемнігуея, Ремарка, Ф.С.Фіцджеральда. «Дух часу. Ревучі двадцяті» - таку назву має цьогорічний бал. Вже зовсім скоро учасники заходу здивують глядачів не лише вальсом, вони також готують фокстрот, танго та чарльстон, які вони ретельно відпрацьовували протягом багатьох репетицій.

«Студентський бал проводиться вже третій рік поспіль і стає все більш популярним серед молоді. Ми хочемо, щоб учасники заходу отримали задоволення від танців та живого спілкування», - сказала куратор культмасового сектору ДОМР Владислава Скотарь.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ахтунг  (15.11.13 15:47): девки даром ? Відповісти | З цитатою
Горожанин  (14.11.13 17:15): Бал вовремя чумы! Помогите голодающим детям-сиротам! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Необхідний крок»: в Міненерго прокоментували підвищення тарифів на електроенергію (19)

•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (16)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  У Дніпрі триває суд над жертвою домашнього насильства (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (8)

•  У Дніпрі викинули на смітник купу придатних до вживання сухпайків (7)

•  Лікарі розповіли, як мешканцям Дніпра убезпечити себе від сезонної алергії (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  У Дніпрі на Воздвиженському узвозі зіткнулись Hyundai та 14-річний мотоцикліст на Geon: дитина в лікарні (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті