Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі черговий по місту відвідав арт-виставку робіт вихованців гуртка «Школа кераміки»

|«« «« »» »»|

У Дніпрі в Центральній міській бібліотеці відкрилась виставка робіт вихованців та викладачки гуртка «Школа кераміки». Він працює на базі КПНЗ «Центр розвитку дітей та молоді «СтартУм» Дніпровської міськради.

На експозиції представлено більше 50 робіт. Серед них як картини, так і гончарні вироби.

Поміж робіт можна помітити маяк. Це підсвічник, який зроблено із глини. Його зробила 10-річна Олександра. Дівчина вже рік ходить до гуртку «Школа кераміки». Каже, щоб зробити маяк, їй знадобилось близько години.

«Мені подобається гончарство тим, що будь-яку свою ідею ти можеш реалізувати. Втілити її в щось матеріальне. Для мене це не складно, подобається ця справа. Сьогодні хочу побачити роботи інших, почерпнути, можливо, якісь ідеї та натхнення», - поділилась Олександра.

«Ці роботи були зроблені впродовж навчального року. Зараз на цій виставці 15 моїх робіт. Найбільш особлива для мене робота - це моя картина «Урочисте відкриття». Я її малювала 2 місяці по 12 годин. На ній зображено відреставрований цирк, що навпроти ринку Озерка. Поруч з ним намальовано 139 людей», - поділилась Лілія Панченко, викладачка гуртка «Школа кераміки» КПНЗ «Центр розвитку дітей та молоді «СтартУм».

Виставку відвідав і черговий по місту Сергій Луденський:

«Мета цієї виставки - популяризація гончарного та образотворчого мистецтва. Експозиція працюватиме тиждень, впродовж цього часу з нею матимуть можливість ознайомитись всі бажаючі. Сьогодні, окрім самої виставки, пройдуть майстер-клас з малювання, тож всі охочі матимуть можливість спробувати себе в живописі», - каже він.

Наступна точка перевірки чергового - укриття в будинку ОСББ по вул. Бєляєва, 22. Тут працює Міський комунальний заклад культури «Дніпровська дитяча художня школа № 2». Тож під час тривог сховищем користуються не лише мешканці будинку, а й вихованці закладу позашкіля.

«Укриття повністю оснащене всім, що необхідно для комфортного перебування вихованців міського комунального закладу культури «Дніпровська дитяча художня школа № 2» та містян у разі повітряної тривоги. Є система примусової вентиляції, вбиральні, встановлено освітлення, облаштовані системи водопроводу та каналізації. Є запаси технічної та питної води, запаси їжі, обігрівач, електрочайник, генератор. Також приміщення забезпечене електроживленням, вогнегасниками та має евакуаційний вихід», — прокоментував Сергій Луденський, в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті