Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 04 червня 2024
15:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі пройшов другий етап Ліги сміху. Які команди виступили

|«« «« »» »»|

Команди з Дніпра та столиці зустрілись на сцені на другому відбірковому етапі Ліги сміху.

Микита, Ілля та Кирило — студенти Дніпровської Політехніки. Вони учасники команди «Придніпровський офіс» з нашого міста.

«Ми сьогодні виступили з новою програмою. Було майже два місяці безперервних репетицій. Жартували про сьогодення і додавали цікавинки про Дніпро, щоб бути ближче до глядача», — уточнив Микита Бавикін.

А Кирило Проценко додав:

«Хвилювались, бо ми переписували деякий матеріал на «колінках», бо ідеї зʼявляються на ходу».

«Проте вважаємо, що ми все ж зацікавили глядацьку залу та журі. У такий час ми повинні сміятися. З ворога, ба більше, назло ворогові», — зазначив Ілля Герасименко.

Про цю команду у місті знають добре.

«Я бачив хлопців на попередніх етапах Ліги Сміху. Команда оновила програму, й вважаю, їй це пішло на користь», — поділився студент, Тарас Тьомкін.

Журі сьогоднішнього фестивалю складалось з діячів культури, відомих медійних особистостей та представників міської ради Дніпра.

«Мене попросили сьогодні побути в журі, й я не знаю взагалі «бекграунд» жодної з команд, що добре з одного боку. Головне, щоб зʼявилася посмішка на обличчі», — прокоментував Іван Васючков, заступник начальника управління транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради.

«Склалися обставини, що сьогодні я не був в основному складі журі. Сьогодні вболівав за усі дніпровські команди, бо вони ближче. Дуже цікаві були й столичні гості. Взагалі, концепція сьогоднішного фестивалю базувалась на зміцненні творчих і дружніх зв’язків між молоддю Дніпра та інших міст і регіонів України. Щоб активізувалось культурно-мистецьке життя студентства та молоді», — прокоментував в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Сергій Луденський.

Довідка:
У фестивалі взяли участь команди з Дніпра та Києва.

1. «Придніпровський офіс» — Дніпро
2. «Humus» — Дніпро
3. «Ню» — Дніпро
4. Детективний дует «Тренчі» — Дніпро
5. «Ми» — Київ
6. «Недописана імпровізація» — Київ
7. «Дикий Лис» — Київ
8. «Саша Бережний» — Дніпро-Рубіжне.

Перемогла команда з Дніпра —«Ню». Тепер виступатиме на етапі телевізійної Ліги сміху.

На заході під час концерту збирали на позашляховик для 128 бригади ТРО Дніпра.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Террористка Паулина Одина Лина  (16.05.24 13:13): Ну в зале сидят в основном женщины. Им тоже нужно отдохнуть. Война кстати идёт 10 лет уже. Відповісти | З цитатою
я из Днепра  (11.05.24 20:55): Действительно, пир во время чумы. В стране такое творится... А им смешно. Но ведь кто-то разрешил проводить такое. Горько и не понятно это. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
гость  (11.05.24 14:20): "Лига смеха" - это проект студии Квартал-95. У кого-то ещё есть иллюзии по поводу того, что важно для Зе и команды? Відповісти | З цитатою
бббб  (11.05.24 14:17): Неприятное зрелище, пир во время чумы. Відповісти | З цитатою
Веня  (11.05.24 12:38): я не сторонник, чтобы всех отправляли в окопы, и понимаю людей, которые не хотят умирать за Родину, но ведь эти "юмористы" могли бы ведь в тылу строгать, пилить, сваривать, точить...да мало ли что можно делать руками и головой для Победы...а им видите-ли смешно...посмеетесь еще больше, когда придет "рузький мир" на нашу землю... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Диевский халк  (11.05.24 12:18): На этот раз буряты, которые сейчас как раз продвигаются в направлении Харькова, точно лопнут от смеха!!! Відповісти | З цитатою
это просто жесть  (11.05.24 12:08): что, как в 2019-м выбрали "хоть поржом", так до сих пор не можете наржаться? Смешно вам??
И, кстати, эти клоуны сейчас имеют бронь от призыва. Вот вам и приоритеты. А вы - ржите в окопах пока они косят бабло.
Почитайте на Википедии статью "Козёл-провокатор". Есть над чем подумать
Відповісти | З цитатою
Правда с обрезом  (11.05.24 08:26): На новое наступление оккупационных орд забронированные военнообязанные йумористы ответили серией искрометных щуток!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті