Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як зупинити кровотечу та робити легеневу реанімацію. У Дніпрі молодь навчали надавати домедичну допомогу

|«« «« »» »»|

У Дніпрі в Молодіжному центрі відбувся тренінг з домедичної допомоги. Слухачам розповіли, як зупиняти кровотечу, вчили накладати турнікет та робити легеневу реанімацію.

На навчання зареєструвалось 20 учасників, серед них і 19-річна Дар’я.

«Я ніяк не пов’язана з медициною, навчаюсь в університеті на спеціальності фінанси та банківська справа. Прийшла на тренінг бо вважаю, що знання з домедичної допомоги має мати кожен. Я розумію, що в мене вони зараз на трієчку. Живемо в такий час, що хочеш-не-хочеш, але такі навички маєш мати», - поділилась Дар’я.

Серед гостей тренінгу і черговий по місту Сергій Луденський. Він завітав на захід в рамках інспекційного об’їзду.

Навички домедичної допомоги дуже важливі, адже це може врятувати комусь життя. Це, нажаль, особливо актуально зараз, під час повномасштабного вторгнення рф. Подібні тренінги вже неодноразово проходили в молодіжному центрі і ще будуть проводитись в майбутньому.

Також в молодіжному центрі проходять і інші лекції та заходи для молоді, як-то: курси з медіаграмотності та протидії кібербулінгу, кар'єрні консультації тощо. Багато з цих тренінгів фінансуються за грантові кошти завдяки проєкту «МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді», - розповів Сергій Луденський, в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання.

Наступна точка перевірки - укриття, що по вул. Набережна Перемоги, 5. Сергій Луденський оглянув сховище та упевнився, що воно має все необхідне, аби зручно та безпечно перечекати в ньому повітряну небезпеку.

«Укриття розраховано на 420 людей. Тут є місця для сидіння, санвузли, запаси питної, технічної води, вогнегасники, аптечка. Працює інтернет, засоби оповіщення та є резервне освітлення. Приміщення забезпечено вентиляцією та пожежної сигналізацією», - підсумував Сергій Луденський.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1111  (05.03.24 09:58): Ну да. Молодежь. Особенно крайняя правая на 2 фото. Відповісти | З цитатою
не  (05.03.24 03:32): Не "реанимирует" она его. Відповісти | З цитатою
Иванна Орестовна Климпуш-Цинца  (04.03.24 23:33): Не хотел бы я попасть тому "спасателю", у которого были бы те ножницы, что на 10-ой фотографии...
Ими бы зеленского, с его бандой и паханом - соросом, кастрировать, чтобы хорошенько прочувствовали, за то, что довели страну до войны с соседним государством своей внешней и внутренней политикой, точнее - своей продажностью и абсолютно ничего делающими для завершения этой бессмысленной мясорубки.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті