Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Яворницького ліквідували аварійний провал

У Дніпрі на Яворницького ліквідували аварійний провал

У Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького комунальники ліквідували аварійне провалля, яке утворилося тут на початку липня.

Нагадаємо, минулого місяця на Дмитра Яворницького на проїжджій частині проспекту стався провал бруківки. Тоді через подію у районі перехрестя з вулицею Гоголя чорна Toyota буквально пішла під землю. Комунальні служби міста оперативно приступили до ліквідації цієї непростої аварії.

Задля запобігання у майбутньому аналогічних ситуацій комунальники виявили усі пустоти, які знаходяться поруч та приступили до їх ліквідації. Також на місці облаштували нову основу. Ремонт тривав майже місяць через певні технологічні складнощі відновлювального процесу.

“Роботи тривали майже місяць, саме через бруківку, тому що вона вся різного розміру, це все вручну, влаштовується, підбирається каміння”, - розповів начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури Дмитро Коробов.

На місці виконаних робіт візьмуться й за благоустрій. Після закінчення ремонту на ділянці відновлять рух транспорту. До виконання залучили 15 співробітників комунальних служб.

Докладніше дивіться у відео "Дніпро Оперативний":

Gorod.dp.ua на Facebook.


Азиз  (14.08.23 14:02): А что вызывает постоянные провалы на ул. Старокозацкой (Комсомольской) ? Відповісти | З цитатою
Вода - это стихия  (14.08.23 10:42): Меня забыли спросить, знатоки ...! Відповісти | З цитатою
наверное  (13.08.23 18:29): кроты Відповісти | З цитатою
Геннадий Олегович  (13.08.23 17:05): Но это же не из-за остоновленного строительства метро, ведь нет? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті