Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
06:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі переплатили понад 2,3 млн грн на установці вікон після ракетного обстрілу — Держаудитслужба

У Дніпрі переплатили понад 2,3 млн грн на установці вікон після ракетного обстрілу — Держаудитслужба

Дніпровські аудитори перевірили закупівлі міськради щодо усунення аварій у житловому фонді після ракетних ударів по місту, виконані Департаментом із самоорганізації населення Дніпровської міської ради.

З метою забезпечення нормальних умов життєдіяльності населення міста Департамент здійснював заходи щодо усунення наслідків ракетного обстрілу. Роботи із заміни металопластикових вікон у житлових будинках виконували підрядні організації відповідно до укладених договорів.

Перевірка встановила, що підрядники завищували вартість виконаних робіт. Об'єктом контролю прийнято та сплачено акти приймання виконаних будівельних робіт із завищеною вартістю. Внаслідок цього Департаменту завдано матеріальних збитків на суму понад 2,3 млн грн.

Матеріали перевірки держаудитори передали до Дніпропетровської обласної прокуратури та поінформували голову Дніпровської міської ради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кушнир Толик Николаевич  (30.06.23 07:19): Уже опять украли?. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
бугага  (29.06.23 15:05): "Громадський контроль" рассказывал про 15 миллионов в своем недо-расследовании, теперь 2.5, а потом окажется, что переплата на банку грунтовки, на которую кто-то потерял документы и не смог подтвердить закупку Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті