Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
08:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі тривають перевірки бомбосховищ

У Дніпрі тривають перевірки бомбосховищ

Укриття комунального підприємства «Дніпровський електротранспорт» (просп. Богдана Хмельницького, 31-А) ввели в експлуатацію у 1980 році і будували як бомбосховище з дотриманням усіх відповідних вимог. Тут може розміститися до 240 осіб.

Укриття забезпечено централізованим водопостачанням, водовідведенням та електроживленням. У разі блекауту є генератор, створено запаси питної, технічної води, а ще обладнано кімнату матері та дитини, дитячий куточок, є душ, санвузол.

В укритті цілодобово чергує представник КП «Дніпровський електротранспорт», аби під час повітряних тривог містяни могли сюди потрапити.

«Проінспектувавши бомбосховище, переконався, що його добре підготували. Водночас тут реалізовано не весь функціонал, який закладався під час проєктування. Тобто воно підходить не лише для захисту від ракетних атак, а й інших надзвичайних ситуацій – треба зробити додаткову модернізацію, наприклад, ущільнити двері. Дав доручення провести повну ревізію, визначити, що необхідно ще замінити», – сказав директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури міської ради Ігор Маковцев.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Геннадий Олегович  (27.06.23 22:33): А где барабаны?!! Где сковородки и овощерезки?! Где это всё?! Понастроили коммуняки непотреб всякий, а мы мучаемся. Відповісти | З цитатою
гость  (27.06.23 21:03): "В Украине сейчас пригодны для использования лишь 77% всех бомбоубежищ. Этого достаточно, чтобы вместить только 43% населения страны. А в цифровом эквиваленте это 47 тысяч объектов укрытия, которые готовы к принятию граждан и выполнению своих функций.

Об этом заявил министр внутренних дел Игорь Клименко в эфире телемарафона"

а теперь считаем...
43% от 40 миллионов людей - это 17,2 млн людей, на которых якобы есть убежища.
А теперь делим 17,2 миллиона на 47 тыс убежищ и получаем, что в среднем у нас одно убежище в состоянии вместить... 366 человек. Где такие убежища?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті