Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
12:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрогаз встановив нове обладнання у Чечелівському районі Дніпра

Дніпрогаз встановив нове обладнання у Чечелівському районі Дніпра

Нове обладнання забезпечить безаварійну та безперебійну доставку газу для близько 100 домогосподарств.

В умовах воєнного часу спеціалісти «Дніпрогазу» щоденно стежать за станом газорозподільної системи Дніпра і Дніпровського району та продовжують виконувати важливі заходи щодо забезпечення надійного розподілу газу.

Робота критичної інфраструктури сьогодні має особливо важливе значення. Тому технічний персонал “Дніпрогазу” продовжує модернізацію мереж і газового обладнання. З цією метою нещодавно у Чечелівському районі Дніпра було встановлено новий шафовий газорегуляторний пункт українського виробництва. Нове обладнання забезпечить безаварійну та безперебійну доставку газу для близько 100 домогосподарств.

Забезпечення стабільного розподілу газу, оперативного відновлення газопостачання, виконання необхідних аварійних робіт та модернізації мереж безпосередньо залежить від своєчасного надходження коштів від споживачів за послуги з доставки газу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті