Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам`янське готується до Велодня-2017

Кам`янське готується до Велодня-2017

27 травня у Кам`янському відбудеться масштабний загальноміський захід – Велодень-2017. Спортивне свято проходить у місті вже третій рік поспіль, його ініціатором і постійним учасником є міський голова Андрій Білоусов.

Реєстрація на велопробіг розпочнеться 27 травня о 9:00 на місці старту – майдані Петра Калнишевського. О 10.30 стартує дитяча велогонка, після якої об 11 годині розпочнеться масовий велопробіг.

Згідно зі схемою маршруту, велосипедисти проїдуть до майдану Героїв, далі – по проспекту Свободи до пам'ятника «Прометей», звідти проспектом Гімназичним проїдуть на мостовий перехід через Дніпро і прямуватимуть до Лівого берега. Фініш велосипедистів відбудеться біля кінотеатру «МИР». Загальна протяжність маршруту – 13 км.

Після масового заїзду на набережній Лівого берега стартує драг-рейсинг – велогонка на вибуття. Участь у ній зможуть взяти спортсмени у категоріях «до 16 років» та «16+».

У програмі Велодня-2017 заплановано багато розважальних заходів та конкурсів. Зокрема, велосипедистів нагородять у номінаціях: «найоригінальніше вбрання», «найоригінальніший транспортний засіб», «наймолодший учасник» та «найстарший учасник велопробігу».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті