Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському пройшов відкритий чемпіонат міста зі спортивного водного туризму

|«« «« »» »»|

Дводенні змагання проходили на лівобережному дренажному каналі поряд із 4-м мікрорайоном. Участь у них взяли близько двохсот спортсменів із Кам'янського та Дніпра.

Стільки ж було глядачів, які приїхали вболівати за команди. Організатором чемпіонату виступила федерація спортивного водного туризму міста під керівництвом майстра спорту України Дмитра Котова.

На фінальний етап змагань, що відбувся 21 травня, на запрошення організаторів приїхали Кам'янський міський голова Андрій Білоусов, його радник з питань спорту Олег Орлов, начальник відділу спорту та молоді департаменту з гуманітарних питань міськради Анатолій Івашина, директори місцевих спортивних шкіл.

За словами Дмитра Котова, такої підтримки та уваги до життя федерації спортивного водного туризму він ніколи раніше не бачив.

У своєму зверненні до учасників чемпіонату міський голова зазначив, що водний туризм – це справжній спосіб життя та один із найбільш корисних видів спорту. Андрій Білоусов подякував спортсменам за успіхи та досягнення, якими вони прославляють рідне місто, а також вручив подарунковий сертифікат на придбання необхідного спортивного спорядження.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті