Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі до кінця року відремонтують 10 футбольних міні-полів

У Дніпрі до кінця року відремонтують 10 футбольних міні-полів

У рамках програми міського голови Бориса Філатова «Дніпро – спортивна столиця» у місті до кінця року проведуть реконструкцію 10 футбольних міні-полів. Ще 7 оновлених спортивних майданчиків відкриють вже до 1 вересня. Про це в ході прес-конференції 31 серпня розповів позаштатний радник міського голови Владислав Титарєв.

«Поля розташовані по всій території міста, не лише на правому березі. Ми виходили з того, що дітям має бути зручно, і планували майданчики там, де більше спортивних шкіл і секцій. Робили прив’язку до середніх шкіл. Це нагляд за майданчиками, та й самим школам це зручно», – зазначив Владислав Титарєв.

5 футбольних і 2 баскетбольних поля відкриють 1 вересня. До свята початку нового навчального року оновлені спортивні майданчики, встелені сучасним штучним покриттям, отримають учні семи шкіл міста. Проводити тренування тут зможуть і вихованці профільних спортивних шкіл, а щовечора майданчики будуть доступними і для містян. Розмір кожного поля – 22х42 метри.

«Програма мера передбачає, що спорт стане більш доступним для всіх. І для цього мають бути всі умови. Наша знаменита футбольна команда «Дніпро» зараз омолоджується. Тож слід приділяти більше уваги вихованню молодих футболістів», – упевнений радник мера.

Владислав Титарєв також розповів, що в планах міської влади – реконструкція стадіонів у районах. Серед них і стадіон «Авангард», що в Придніпровську. Проект реконструкції планують втілити за 2 роки.

Нагадаємо, що раніше міський голова Борис Філатов повідомив про будівництво у Дніпра двох стадіонів європейського рівня.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Мама  (31.08.16 17:23): А оремонтируйте-ка и бассейн "Металл", единственный бассейн на левом берегу. А то вы только языком хорошо ремонтируете. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті