Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
05:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Які сюрпризи для дітей готує дніпровський молодіжний театр: розклад

Які сюрпризи для дітей готує дніпровський молодіжний театр: розклад

Скучили за казками? Оберіть виставу до душі у дніпровському молодіжному театрі. На відвідувачів тут чекають щовихідних об 11:00.

У театрі готують лялькову казку «Носоріг і Жирафа». Це історія про зустріч в Африці щільного, низенького Носорога та стрункої, високої Жирафи. Вони дуже різні, проте цікаві один для одного. Після довгих роздумів, тваринки звертаються до чарівника, щоб змінити свою зовнішність. Що з цього вийшло, дізнайтеся 13 серпня.

Веселу казку «Чарівні Кільця Альманзора» запланували на 14 серпня. Її герої знаходять своє щастя за допомогою «чарівних кілець», які неможливо відібрати силою, продати чи вкрасти. Добра історія про справжні цінності цікава як для дітей, так і для дорослих.

20 серпня гостей розважатиме «Солом’яний бичок і рок-група «Ко-за-чок». Це казка про те, як Дід організував рок-групу з лісних звірів. Чи не пошкодував старенький про своє рішення? Приходьте, щоб дізнатися.

Музичну лялькову казку про перемогу добра над злом покажуть 21 серпня. «Чарівний колодязь» розкаже про пригоди надзвичайно цікавих персонажів – свинки, вовченята та півника.

Полюбляєте романтичні історії про королівства? Тоді казка «Принц Кролик» саме для вас. Її покажуть у театрі 27 серпня.

Улюблениця усіх часів – Червона шапочка – розважатиме малюків 28 серпня. Посміхайтесь, співайте та танцюйте разом із казковим персонажем.

Початок усіх вистав об 11:00 на вул. Володимира Мономаха (Московській), 21 у Дніпрі. Вартість квитка – 50 гривень.

Номер каси: (056) 745-35-70.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Ирина  (09.08.16 21:29): И снова старая программа! Когда будут новые сказки? Устали ждать... Відповісти | З цитатою
НинаДнепр  (09.08.16 14:01): И снова "Молодежка " открівает сезон раньше других театров! Браво!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті