Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
03:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В історичному музеї презентують футбольну виставку

В історичному музеї презентують футбольну виставку

Спортивна форма гравців, м’ячі з автографами футболістів, сувеніри. Сьогодні презентують виставку про футбольних героїв країни. Її присвятили виступу збірної України на Євро-2016, який стартує у Франції.

Всіх, хто вболіває за наших, запрошують до історичного музею ім. Яворницького. Відкриття виставки сьогодні о 16:00, повідомили в управлінні культури, національностей та релігій ОДА.

Виставка розкаже відвідувачам про феєричний для футбольної України 2015 рік. Тоді Національна збірна пройшла відбір до фінальної частини Євро-2016, ФК «Дніпро» — грав у фіналі Ліги Європи у Варшаві.

Основна увага в експозиції — футбольним героям Національної збірної та головної команди області. А ще — фанатам, без яких гравцям складно було б показати такі результати.

На виставці можна буде побачити «рози» фанатів, футбольні м’ячі та форму з автографами гравців ФК «Дніпро» та Національної збірної України. Зокрема, будуть футболки Мандзюка та Лаштувки. Дорослі та діти зможуть спробувати себе у різних вікторинах: зібрати пазл, відчути себе у ролі тренера та спробувати спрогнозувати результати матчів за участі нашої збірної.

Виставка триватиме з 10 червня по 10 липня за адресою: просп. Дмитра Яворницького (К.Маркса), 16. Часи роботи: щодня, окрім понеділка та останньої п’ятниці місяця з 10:00 до 16:30. Телефон для довідок: (0562) 46-34-22.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Мастер  (10.06.16 12:04): Сразу видно,что А.Капустин делает рекламу своей жене-директору музея,статья заказная!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті