Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 15 июня 2024
23:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 2 июня

Криминальная сводка на 2 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1 червня до працівників Синельниківського міськвідділу міліції звернувся безробітний, 33-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 17.35 по вул. Миру, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв мобiльним телефоном у його 13-річної доньки.

Збиток - 813 гривень. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий безробітний, ранiше судимий за крадіжки, 28-річний мiсцевий житель.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


1 червня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 23-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 19.30 невiдомий, здiйснив крадiжку з його будинку. Встановлено, що о 19.30, коли заявник знаходився на кухнi свого будинку, вiн побачив, як невiдомий, шляхом вiльного доступу проник до його будинку та з шухляди столу заволодiв грошима в сумi 1 000 гривень. За скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 50-річний громадянин. Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.


31 травня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся безробітний, 36-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 30 травня о 23.30 бiля одного із будинків по пр. Гагарiна, двоє невiдомих, утримуючи за руки, заволодiли мобiльним телефоном та гаманцем з грошима у сумі 30 гривень.

За скоєння злочину, працівниками міліції були затриманi непрацюючі, раніше судимі, 27-ми та 24-х річні громадяни.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


111  (03.06.12 22:09): Проблема не в отсутствии работы, проблема в том, что некоторые граждане НЕ ХОТЯТ работать вовсе, ведь легче украсть, чем заработать.. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Без политики  (03.06.12 14:52): ПРоблема трудоустройства молодёжи, да и населения в общем, остаётся нерешённой, о чём нам ежедневно доводит до сведения "ГУ УМВС України у Дніпропетровській області". Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте