Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 17 мая 2024
02:41

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 12 июля

Криминальная хроника на 12 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

8 липня п. р. о 16.15 на території домоволодіння по вул. Радянській в м. Марганець з саднами голови та синцем ока був виявлений труп чоловіка. Співробітники міліції одразу виїхали на місце події та встановили, що постраждалим є непрацюючий, раніше судимий, 37-річний громадянин без визначеного місця мешкання. Невдовзі за скоєння злочину співробітниками карного розшуку Марганецького міського відділу міліції був затриманий непрацюючий, 40-річний винаймач вищевказаного будинку. Як встановило слідство, того ж дня близько 15.00 чоловіки вживали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої, зловмисник, ногами завдав жертві смертельні тілесні ушкодження. За даним фактом, слідчим відділом Марганецького міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»).

9 липня п. р. о 22.30 до співробітників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся непрацюючий, 33-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що того ж дня о 20.30 біля одного із будинків по вул. Богомаза невідомий чоловік, шляхом ривка, заволодів його ланцюжком, хрестиком та кулоном із жовтого металу. Загальна сума заподіяного збитку склала 2 тис. 100 грн. За скоєння злочину, співробітниками патрульної служби був затриманий непрацюючий, 25-річний мешканець Запорізької області. За даним фактом, слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України («Відкрите викрадення чужого майна (грабіж)»).

9 липня п. р. о 07.50 до співробітників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління з міської лікарні швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що до хірургічного відділення з проникаючим пораненням грудної клітини з будинку по вул. 40 років Перемоги був госпіталізований чоловік. Постраждалим виявився непрацюючий, 27-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Дніпровського райвідділу міліції була затримана непрацююча, 34-річна співмешканка постраждалого. Як встановило слідство, 9 липня близько 03.00, чоловік та жінка за місцем мешкання вживали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем завдала постраждалому вищевказані поранення. Наразі, знаряддя злочину – кухонний ніж, вилучений. За даним фактом, слідчим відділом Дніпровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень»).

10 липня п. р. о 10.30 співробітниками карного розшуку Синельниківського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по вул. Клочко в смт. Іларіонове, Синельниківського району у непрацюючого, 26-річного квартиронаймача були вилучені 145 патронів калібру 5,6 мм., а також шестизарядний револьвер «Корнет – С» для стрільби патронами травматичної дії, калібру 9 мм., який був споряджений двома патронами. Наразі, вилучене направлене до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. За даним фактом, слідчим відділом Синельниківського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

21 червня п. р. до співробітників міліції звернулася 35-річна громадянка Російської Федерації яка повідомила про те, що 17 червня п. р. о 05.20 на власному автомобілі «Кіа спортедж» вона проїжджала по автошляху «Харків – Сімферополь» біля міста Перещепине, Новомосковського району, Дніпропетровської області. Раптом, її обігнав автомобіль «Део ланос», в якому знаходилися два чоловіки, одягнуті в одяг працівників міліції з надписами «безпека руху». Невідомі притисли автомобіль громадянки до узбіччя та примусили зупинитися. Вийшовши з авто, так звані «співробітники міліції» повідомили, що вона порушила правила дорожнього руху та запропонували їй сплатити штраф у розмірі 1200 грн., але через відсутність української валюти, зловмисники заволоділи грошима громадянки у сумі 4000 російських рублів, після чого сіли в свій автомобіль та зникли в невідомому напрямку. Невдовзі за скоєння злочину співробітниками карного розшуку Новомосковського міського відділу міліції були затримані непрацюючі, 30-ти та 33-х річні мешканці м. Новомосковська. Знаряддя злочину – формений одяг та гроші у сумі 4000 російський рублів у затриманих були вилучені. За даним фактом, слідчим відділом Новомосковського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України ( «Шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що заподіяло значної шкоди потерпілому»).

9 липня п. р. о 08.15 в одній із квартир по вул. Красіна в м. Марганець із садними голови був виявлений труп чоловіка. Співробітникам карного розшуку Марганецького міського відділу міліції вдалося встановити особу постраждалого, яким виявився непрацюючий, 43-річний місцевий мешканець. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку, за скоєння злочину був затриманий непрацюючий, 37-річний мешканець Харківської області. Як встановило слідство, 8 липня близько 22.00 між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої зловмисник, схопивши дерев’яний стілець, завдав жертві смертельні удари по голові. За даним фактом, слідчим відділом Марганецького міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»). Також, вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

10 липня п. р. о 03.05 до співробітників Інгулецького райвідділу міліції Криворізького міського управління від диспетчера швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Недєліна в Кривому Розі з колото-різаною раною грудної клітини було виявлено труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити особу постраждалого, яким виявився непрацюючий, раніше судимий, 33-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Інгулецького райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, 38-річний брат вбитого. Як встановило слідство, 8 липня близько 20.00 за місцем мешкання затриманого, родичі вживали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка внаслідок якої зловмисник штовхнув постраждалого в спину. Постраждалий втративши рівновагу, впав на скло міжкімнатних дверей, розбив його, та одним із уламків отримав смертельні травми. За даним фактом, слідчим відділом Інгулецького райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 119 («Вбивство, вчинене через необережність»). Також, зловмиснику обраний запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте