Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 16 мая 2024
07:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Ни сахара, ни денег

Ни сахара, ни денег
У провадженні прокуратури Самарського району знаходиться кримінальна справа порушена 21 травня поточного року проти посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю за фактом заволодіння чужим майном, шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах.

Як повідомив прокурор Самарського району Юлдашев Сергій Олексійович, в ході розслідування кримінальної справи встановлено, що посадові особи товариства «САР», підписали із іншим ТОВ договір, згідно якого товариство «САР» за грошову винагороду бере на себе відповідальність за зберігання 130 тонн цукру-піску. Цукор товариство мало повернути замовнику партіями у продовж строку договору.

Але коли товариство-замовник виявило бажання отримати частину цукру, то замість продукції отримало безпідставну на це відмову. Проведеною ж перевіркою встановлено, що 130 тон цукру на території ТОВ «САР» взагалі не має і місце перебування його не відоме. Внаслідок таких махінацій товариство-замовник зазнало збитків на суму понад мільйон гривень.

Більш того, розслідуванням встановлено, що ТОВ «САР», згідно підписаних договорів, отримало близько 400 тонн цукру-піску від трьох ТОВ, за який розрахувалось частково, а в деяких випадках не розрахувалось взагалі. Незаконно привласнивши продукцію, її було реалізовано, а грошові кошти – використовувались у господарській діяльності підприємства.

Цікаво те, що підприємство закупало цукор нібито на виробничі потреби, адже згідно документів воно займалось виробництвом кондитерської продукції. На справді ж, на підприємстві офіціально був зареєстрований лише директор, а кондитерська діяльність – це лише таке собі «прикриття».

Наразі збиток спричинений ТОВ «САР» складає понад 1,8 мільйонів гривень. Директор підприємства з 15 червня 2010 року перебуває під вартою.

Слідство триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Iren  (12.07.10 22:38): Самарская прокуратура-самая правоохранительная! Всё под контролем=))) Ответить | С цитатой
Петрович  (07.07.10 13:22): Я, это в каком же месте он тебе "на лицо". Это просто типичная отмазка ментов чтобы не заниматься делом. Наличие договора не исключает уголовной ответственности. В данном случае договор подписали по-видимому просто чтоб ввести в заблуждение контрагента, а рассчитываться и не собирались.
У нас был аналогичный случай. Сначала "хозяйственно-правовой характер" на лицо, а как денег принесли, то оказалась фирма не только нас кинула, и адрес у них липовый, и директора уже ищет куча народу по всей Украине. Грустно то, что чтобы милиция работу свою делать начала приходится пострадавшему же и платить. Когда это кончится?
Ответить | С цитатой
LOKKI  (07.07.10 12:49): Україна таки має таланти! Ответить | С цитатой
Gamilton  (07.07.10 12:26): обыкновенное кидалово Ответить | С цитатой
Dram  (07.07.10 11:24): одно непонятно ты берещ деньгу за хранение 400 тонн сахара, это вагонов эдак 20, продаешь этот сахар на лево и сидиш спокойно на этом мешке с деньгой, кон генинально Ответить | С цитатой
Н  (07.07.10 09:42): Молодец! Каждый крутится как может. Сахар купленный, интересно в чем тогда проблема??? Ответить | С цитатой
САША  (06.07.10 23:29): ОСТАП БЕНДЕР НЕРВНО КУРИТ! Ответить | С цитатой
Я  (06.07.10 22:04): Хозяйственно-правовой спор на лицо. В таких случаях обычно следует отказ. Откуда такая активность со стороны правоохренителей? НУ, НАВЕРНОЕ, ОЧЕНЬ НУНО ПОМОЧЬ? Ответить | С цитатой
sola  (06.07.10 18:22): samogonka gde, she ne vmerla ykraina Ответить | С цитатой
Непонятно  (06.07.10 18:16): По-русски можете писать или хотя бы отдельную копию делать? :( Ответить | С цитатой
1 2
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте