Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
10:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У дніпровському Центрі підтримки бізнесу додали безкоштовні консультації для підприємців

У дніпровському Центрі підтримки бізнесу додали безкоштовні консультації для підприємців

У Дніпрі на базі «Прозорого офісу» (просп. Слобожанський, 8) працює і Центр підтримки бізнесу.

В одному місці можна безкоштовно отримати консультації бізнес-експертів щодо ведення та розвитку власної справи. Серед іншого йдеться про такі напрями, як банківська галузь, маркетинг, продажі, просування бізнесу, бухгалтерський облік, системний розвиток компаній, отримання грантів тощо. Нещодавно напрями безкоштовних консультацій розширили. Тепер тут ще й двічі на тиждень (вівторок та четвер) консультують щодо питань нерухомого майна та земельних відносин.

«Консультуємо підприємців щодо оформлення документів на нерухоме майно, землю, зокрема й договору оренди, технічного паспорта. Якщо раніше вже були оформлені документи, то допомагаємо перевірити чи правильно все було зроблено, в узаконенні тих чи інших правоустановчих документів. Маємо багато схвальних відгуків від людей. В одному місці можна отримати безкоштовні консультації за вузьконаправленою тематикою», – говорить менеджерка компанії ТОВ «Бюро оцінки» Ірина Закопко.

Підприємців або тих, хто планує започаткувати власну справу, у дніпровському Центрі підтримки бізнесу безкоштовно консультують і засновниця освітнього центру «Бухгалтер майбутнього» Тетяна Казанцева та співзасновниця компанії «ВВ центр» Юлія Носенко.

«Консультуємо і допомагаємо від самого початку, тобто зареєструвати особу-підприємця. Супроводжуємо увесь шлях. Пояснюємо де і що сплатити, куди йти і що робити. Як працювати у кабінеті платника податків», – каже Тетяна Казанцева.

«Ще один напрям консультацій – це допомога в отриманні грантів. А для цього зазвичай потрібен бізнес-план. Тож і допомагаємо у його складанні, починаючи від бізнес-ідеї. Коли підприємець його отримав, консультуємо і в його веденні, оскільки там теж є певна звітність тощо», – додає Юлія Носенко.
За майже півтора місця роботи центру проконсультували вже 200 осіб. Тут консультації можуть отримати не лише місцеві, а й представники релокованого бізнесу, які перевезли його до Дніпра. За графіком працюють представники чотирьох банків. До послуг відвідувачів центру й мініковоркінг, де за обладнаними робочими місцями можна безкоштовно попрацювати. Є можливість проводити різні лекції, семінари у конференц-залі «Прозорого офісу». Словом, це місце можна назвати осередком для комунікації з підприємцями.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Вивьен  (07.12.23 18:36): Центр поддвержки трусов Бизнеса это конечно смешно но хотелось бы в цифрах увидеть, ваши отмывки лавэхи Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті