Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
08:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Чистота за лям» на житловому масиві Тополі-3 у Дніпрі

«Чистота за лям» на житловому масиві Тополі-3 у Дніпрі

Згідно вже проведених тендерів, цьогоріч за скромними підрахунками «навести чистоту» у Дніпрі планують за 528 мільйонів гривень.

Цього разу на прохання містян журналісти проінспектували житловий масив Тополя-3, вотчину ТОВ МД ГРУП КОМПАНІ.

Прибирання сміття у Дніпрі стало золотою жилою для двох незмінних учасників тендерів, які вже навіть не вдають з себе конкурентів. Тож не дивно, що цьогоріч ТОВ МД ГРУП КОМПАНІ продовжують «наводити чистоту» у п’яти районах правобережжя міста. І за це їм згідно проведеного тендеру сплатять понад 373 мільйони бюджетних гривень.

Ось тільки мешканці житлового масиву Тополя-3 не незадоволені тим, що у них в районі назріває екологічна катастрофа.

«Звісно незадоволений. Тут взагалі нічого не пртбирається. Дуже брудно. За що ми сплачуємо? Взагалі дуже брудно, брудний Тополь. Взагалі нікуди не годиться так. Кому ми гроші платимо ті? А усюди бардак», – бідкається місцевий мешканець Олександр.
А поки десь у Дніпрі наводять показову чистоту, в цьому районі сміттярки ще трохи й посунуть у двори. Тут взагалі не схоже, що хтось колись їх намагався прибрати. І це при тому, що у Дніпрі прибирання одно квадратного кілометра коштує мільйон гривень. Та до чистоти нам ще далеко, бо на житловому масиві Тополя-3 куди оком не кинь, сміття крізь.

Дніпрян Михайло пропонує свої варіанти, як із цим брудом боротися.

«У мене іноді виникає, знаєте, таке бажання дізнатися, де це мешкає начальник. Згрести ось це все сміття у купу та йому під двері підсипати. Такий радикальний метод. Дуже дієво буде. А ще треба просто перевіряючу якусь компанію, з якою не можна буде домовитися. Перевірити, чи виписати штраф. Не штраф, значить інша відповідальність, Ось коли буде покарання за невиконання своїх прямих обов’язків, тоді буде працювати», – впевнений чоловік.

Тож за який вивіз сміття містяни щомісяця сплачують кошти, та за що ТОВ МД ГРУП КОМПАНІ отримує сотні мільйонів гривень з міського бюджету, наразі не зрозуміло.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Наталья  (01.04.23 16:12): Днепр вообще очень грязный город. Не город, а мусорник. Відповісти | З цитатою
Елена  (31.03.23 20:20): На Тополе-1 тот же вид Відповісти | З цитатою
???  (31.03.23 16:02): А дворники где?? Где они получают з/плату? И кто ответственен за чистоту в лесопосадках?? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті