Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 07 червня 2024
00:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Тепер відновити паспорт допоможуть нові технології

Тепер відновити паспорт допоможуть нові технології

При відновленні втрачених чи зіпсованих паспортів Державною міграційною службою України наразі застосовуються нові методики.

Через війну багато громадян України та Дніпра зіткнулися з необхідністю переоформлення втрачених чи пошкоджених паспортів громадянина України та паспортів для виїзду за кордон.

Вже затверджено та впроваджуються новації у процедурі переоформлення таких документів. Зокрема, тепер у режимі відеоконференції можна встановити особу людини, на яку переоформляється документ у разі відсутності в неї інших документів та за відсутності в цьому місті людей, які можуть підтвердити її особу.

Докладніше про це розповіли у Державній міграційній службі України:

«Уже майже рік в Україні триває повномасштабна війна, розв’язана російською федерацією. Багато українців під час евакуації із зони бойових дій втратили свої документи, зокрема паспорт громадянина України та паспорт для виїзду за кордон.

Команда Державної міграційної служби продовжує відновлювати усі паспортні документи громадян України. Щоб пришвидшити процес, ще восени 2022 року Уряд ухвалив низку новацій стосовно оформлення документів, які посвідчують особу та підтверджують громадянство України. Зокрема, встановити особу, якій оформлюється паспорт, можна у режимі відеоконференцзв’язку.

Так, співробітники Дніпровського відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області одними з перших провели таку процедуру. До міграційників звернулася дівчина з Донецької області, які виїхала з регіону через бойові дії і не мала паспортних документів.

За допомогою відеозв’язку з батьком дівчини, який наразі проживає в одній з країн ЄС, працівникам міграційної служби вдалося встановити особу громадянки України. Тепер вона зможе оформити всі необхідні паспортні документи й повернутися до звичайного життя.

Звертаємо увагу, що для проведення процедури встановлення особи за допомогою відеозв’язку громадянин, якого ідентифікують, має особисто бути присутнім у підрозділі ДМС, а у свідків (родичів) обов’язково мають бути документи, які посвідчують їхню особу».

Детальніше читайте на сайті.


Gorod.dp.ua на Facebook.


супер  (31.01.23 20:34): а никто не подумал, что подобным образом могут легализоваться непонятно кто? Есть архивы с фото. Есть экспертиза почерка по подписи. Есть много чего, а тут просто "голова в мониторе сказала, что это этот человек, значит дадим легальный документ"? Интересно как скоро в качестве подтверждения будет использоваться "мамой клянусь" или "зуб даю"? А что? В детстве срабатывало. А те, кто по уровню развития в детстве застряли, могут и перенести на государственный уровень Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Необхідний крок»: в Міненерго прокоментували підвищення тарифів на електроенергію (19)

•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (12)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  У Дніпрі триває суд над жертвою домашнього насильства (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (8)

•  У Дніпрі викинули на смітник купу придатних до вживання сухпайків (7)

•  Лікарі розповіли, як мешканцям Дніпра убезпечити себе від сезонної алергії (6)

•  На Дніпропетровщині розпочали будівництво нового храму (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті