Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині стартувала операція «МАК»

На Дніпропетровщині стартувала операція «МАК»

Протягом чотирьох місяців, з 1 червня по 26 вересня співробітники управління протидії наркозлочинності та поліцейські інших служб спрямують свої зусилля на виявлення і знищення незаконних посівів маку та конопель.

Також метою оперативно-профілактичних заходів є виявлення та притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до вирощування нарковмісних рослин.

Нагадуємо, що за посів або вирощування снотворного маку чи конопель передбачена кримінальна відповідальність за ст. 310 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

За результатами минулорічних заходів у 2018 році було зафіксовано 272 факти незаконних посівів нарковмісних рослин, за якими відкрито 253 кримінальних провадження за ст. 310 Кримінального кодексу України Поліцейські вилучили понад 21 тис. кущів маку та конопель. До кримінальної відповідальності притягнули 91 особу.

Шановні мешканці! Якщо вам відомо про факти посівів рослин маку або коноплі, прохання повідомляти в поліцію. Анонімність гарантуєтья.


Gorod.dp.ua на Facebook.


пешеход  (07.06.19 12:29): Красивые кустики на второй фотографии! ))
Явно на гидропонике растил. Столько труда, а достануться не пойми кому ((
Відповісти | З цитатою
666  (06.06.19 18:21): Тьфу ты, наркоманье . Думал про макдональдс что то.. Хотя нечто общее у мака и у Мака есть Відповісти | З цитатою
ППС  (06.06.19 16:11): А если бы легализировали то было бы попроще жить! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті