Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 03 июня 2024
09:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Звернення голови облдержадміністрації В.Г. Яцуби

Звернення голови облдержадміністрації В.Г. Яцуби
Звернення голови облдержадміністрації В.Г. Яцуби до робітників, селян, підприємців, студентів, інтелігенції, політичних партій, громадських організацій, всіх жителів Дніпропетровської області

Шановні земляки! Дорогі співвітчизники!

Ми пережили важливий період у житті нашої Вітчизни – вибори Президента України. В день голосування виборці Дніпропетровщини продемонстрували високу активність: на виборчі дільниці прийшли понад 78 відсотків усіх, хто мав право голосу. Кожен висловив своє власне волевиявлення, віддаючи перевагу одному з двох кандидатів. За Віктора Януковича проголосували понад 63 відсотки виборців, за Віктора Ющенка понад 29 відсотків. Органи місцевого самоврядування і виконавча влада забезпечили виконання Закону України „Про вибори Президента України”.

Щиро і від усієї душі висловлюю вдячність кожному, хто, не залежно від його вибору, визначив власну громадянську позицію і взяв участь у голосуванні. Нині Дніпропетровщина продовжує працювати ритмічно і злагоджено, нарощуючи темпи виробництва й вирішуючи соціальні проблеми. Однак загалом у державі неспокійно. В Києві тривають мітинги, організовані прихильниками опозиції, які все більше схиляються до провокування противоправних дій. Не помічати цього не можна: на вулиці столиці виведено тисячі молодих людей.

Ще раз наголошую: ви проголосували так, як кожен цього бажав. Тому наша позиція повинна бути твердою і не двозначною: ми поважали й поважаємо будь-які думки, спрямовані на поліпшення справ у державі і регіоні, але твердо стояли й будемо стояти на боці закону і волевиявлення людей, на боці спокою і громадського порядку.

Шановні співвітчизники!

У нас спокійна і стабільна ситуація в регіоні. Працюють великі й малі підприємства. Люди вчасно отримують зарплати і пенсії, а студенти стипендії. І ми не хочемо, щоб хтось сліпо й безвідповідально позбавив цього наших громадян.

Закликаю до виваженості й відповідальності всіх робітників, селян, підприємців, інтелігенцію, студентів, політичні партії й громадські організації, які є на Дніпропетровщині.

Закликаю до спокою і збереження громадянського порядку всіх жителів Дніпропетровщини.

Сподіваюсь на вашу виваженість і мудрість. Ми повинні йти вперед, але не шляхом насильства, беззаконності і протиправних дій.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте