Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА діти зіграють з держслужбовцями в шахи

|«« «« »» »»|

Чорними й білими – на квадратній дошці у клітинку. У ДніпроОДА держслужбовці зіграють шахову партію. Протистоятимуть їм діти, які змалку професійно займаються шахами. Хто в цьому двобої виявиться наймайстернішим, а хто викине «білий прапор», можна побачити вже цієї суботи.

Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«ДніпроОДА продовжує ламати стереотипи. У її стінах традиційно проходять фотовиставки, презентації книг, творчі вечори з артистами. Серед гостей в адмінбудівлі – і діти. Влаштовуємо для них святкові вистави, майстер-класи, зустрічі з казковими героями. Цього разу діти самі виступили з ініціативою – організувати гру в шахи. Виклик кинули дорослим. В якості суперників – представники ДніпроОДА. Проект так і назвали: «Діти VS чиновники». Шахи вважають інтелектуальною і спортивною грою, а інколи – і цілим мистецтвом», – розказав Валентин Резніченко.

З працівниками ДніпроОДА змагатимуться дівчата, які професійно займаються шахами. Вони не з чуток знають, щ о шахи розвивають посидючість, рішучість, виваженість, вчать приймати рішення та робити певний розрахунок.

Серед них – 13-річна кандидат у майстри спорту Єлизавета Гребєнщикова, 12-річна «першорозрядниця» Анастасія Дубовик та майстер спорту України Маріца Цирюльник. Дівчата – неодноразові призерки й чемпіонки України в різних вікових категоріях у особистому й командному заліках, учасниці змагань європейського та світового рівня.

Гра відбуватиметься у два етапи. Спочатку у бліц-турнірі українським шахісткам протистоятимуть три представники ДніпроОДА.

Згодом до партії долучаться до 20 держслужбовців. Одна зі спортсменок водночас гратиме проти кількох суперників. Сеанс одночасної гри – це другий етап змагань.

Стежитиме за ходами та оцінюватиме партії голова Дніпропетровської обласної федерації шахів Євген Уріх.

Вболівати за гравців можуть всі бажаючі. Шаховий турнір розгорнеться 24 березня об 11:00 за адресою: ДніпроОДА, пр. О. Поля, 1, 1-й поверх, кругла зала.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті