Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Японії Борис Філатов домовився про підготовку будівництва сміттєспалювального заводу у Дніпрі

У Японії Борис Філатов домовився про підготовку будівництва сміттєспалювального заводу у Дніпрі

У січні 2018 року технічні експерти з Японії приїдуть до Дніпра, щоб дослідити місце будівництва сміттєспалювального заводу у місті.

Відповідну домовленість уклали міський голова Дніпра Борис Філатов та віце-президент Японського агентства з міжнародного співробітництва (JICA) Джунічі Ямада.

Перемовини пройшли 2 листопада у місті Токіо, де розташований головний офіс компанії JICA. Це агентство є урядовою організацією Японії.

Від уряду України Борис Філатов передав Джунічі Ямада лист, що підтверджує зацікавленість нашої держави в проекті будівництва сміттєспалювального заводу.

Також Борис Філатов зазначив, що група технічних експертів із Японії, яка приїде до Дніпра наступного року, вивчатиме стан полігону, куди сьогодні звозять відходи.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (13.11.17 11:10): Ну обещать, это не значит жениться. Фотка конечно зачетная. Думаю что на месте японцев, а они не дураки и мониторят ситуацию на Украине, прелестно знают что из себя представляет Филатов и к* и на кого он работает, этим все и закончится. Відповісти | З цитатою
Житель  (06.11.17 10:55): Уморы, даже на АХ ранников не смахивают:) Подарите Лысому хотя б утюг, "зарабатывают" лямы, а ..., ржач и стыд. Как бы не пытались князьями казаться, а гены свое берут. Відповісти | З цитатою
гайджин  (05.11.17 05:47): Мусороперерабатывающий, а не сжигательный завод,дело нужное.
Но вот вид у делегации,мягко сказать,как у бандитов в 90-е.
В соответствии с этим и будет отношение.
Письмо,не выдерживает никакой критики.
Японцы педанты. Письмо,ну хотя бы на английском.
Господи! Ну нельзя так страну позорить. Зная японцев не понаслышке,могу сказать,с таким отношением,все может закончиться пшиком.
Відповісти | З цитатою
Назар  (04.11.17 12:45): Одеты мягко говоря не по протоколу. Это именно тот случай когда не стоит экономить на имиджмейкере. При поездке на подобные встречи люди такого ранга должны иметь минимум два - три хорошо отглаженных костюма + сорочки рубашки туфли.
Надеть на себя пиджачок за штуку баксов из бутика это ещё не значит иметь хороший вид. Как например Павел Лазоренко одевался ! (Только внешней вид, деловые и моральные качества не обсуждаю).
В нашем доме быта на 3 этаже есть портной Савин Александр, он обшивал райком, обком, банкиров и равинов. Обратившись к нему можно иметь шикарный вид.
P.S. За державу обидно - наш регион раньше ракеты в космос запускал а теперь не может печку для сжигания мусора без посторонней помощи построить.
Відповісти | З цитатою
Домохозяйка  (03.11.17 17:27): Главное,что б на город не дуло. Відповісти | З цитатою
ґебельсу пукінаЗсавушкіна55  (03.11.17 08:18): не біда шо мойша в джинсах а на борухє лапсірдак не застібається... біда в тому що вони не усвідомлюють що їхній зовнішний вигляд у бидлоти асоцирується з негативними враженнями..
пс. а ідей та справи вірні(поки ще не накосячили)
Відповісти | З цитатою
Речь Бориса Филатова  (03.11.17 07:51): "..о подготовке строительства.." Я МОГУ ЗАЛИВАТЬ ГОДАМИ,- чами чами чами.. чами чами чами.. чами чами чами.. Відповісти | З цитатою
Кризис  (03.11.17 07:06): Утрем нос Садовому, будем ТБО в Японию свозить .., Відповісти | З цитатою
Мойша.  (03.11.17 04:07): Лысенко позор. У тебя, что денег нет на костюм? Одним словом бомж. Мама Вы посмотрите на своего сына. И это лицо Украины. Их можно понять. Подайте что можете. Відповісти | З цитатою
12/09  (02.11.17 23:41): Наши качки круче всех.С ними все согласятся.))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті