Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
06:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Діти загиблих АТОвців Дніпропетровщини пройшли безкоштовний медогляд

|«« «« »» »»|

Сертифікати на безкоштовний медогляд у кращих приватних клініках Дніпра отримали від обласної влади 160 сиріт, дітей із малозабезпечених родин, дітей загиблих АТОвців. Консультації у лікарів вже пройшла перша група – 14 хлопчиків та дівчат.

Акцію департамент економічного розвитку ДніпроОДА провів до Дня захисту дітей.

«Напередодні Дня захисту дітей ДніпроОДА та громадська організація “Регіональна асоціація пацієнтів” звернулися до дніпровських приватних клінік з ідеєю допомогти малечі, яка потребує особливої уваги та піклування. Вони відразу підтримали задум. Маленькі мешканці Дніпропетровщини отримали 160 сертифікатів на проходження медичного обстеження у десяти медзакладах. Сьогодні можливістю скористалася перша група – діти загиблих АТОвців», - розповіла начальник відділу департаменту економічного розвитку Алла Кефель.

На консультацію до медичного центру «JMC» прийшли 14 хлопчиків та дівчат.

«Маленькі пацієнти пройшли комплексне обстеження у дитячого невролога, отоларинголога, дитячого хірурга, ортопеда та офтальмолога», – розповіла координатор Центру допомоги бійцям АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

Консультації надавали висококваліфіковані лікарі. Діти змогли також безкоштовно пройти лабораторні дослідження.

Дуже важливо для своєчасного виявлення захворювання почути компетентну думку висококласного фахівця. Малеча почувала себе в клініці, наче вдома.

«Ми прийняли рішення надати якісну безоплатну медичну допомогу саме діткам загиблих Героїв – захисників України. Сьогодні вони пройшли повне медичне обстеження в нашій клініці», – розказав голова правління медичного центру «JMC» Олександр Родинський.

Така благодійна акція для дітей із сімей, що потребують допомоги, проводиться другий рік поспіль.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті