Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
11:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські спортсмени вибороли 36 медалей на Чемпіонаті України з тхеквондо ВТФ (ПУМСЕ)

Дніпровські спортсмени вибороли 36 медалей на Чемпіонаті України з тхеквондо ВТФ (ПУМСЕ)

24-26 лютого в Одесі відбувся Чемпіонат України з тхеквондо ВТФ (ПУМСЕ). У змаганнях взяли участь понад 80 спортсменів з 11 областей.

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи з технічних та прикладних видів спорту Дніпровської міської ради вибороли на цих змаганнях 36 медалей (17 золотих, 8 срібних та 11 бронзових), забезпечивши своїми досягненнями збірній команді Дніпропетровської області перше місце в загальному заліку.

В особистих змаганнях з традиційного пумсе призерами стали: Ладна Софія – 1 місце (дівчата), Коваль Мирослава – 1 місце (юніорки), Вінникова Анастасія – 2 місце (дівчата), Сорока Микола – 2 місце (юнаки), Щербина Микита – 2 місце (молодші юнаки), Бараніченко Андрій – 2 місце (кадети), Кузнецов Костянтин – 3 місце (молодші юнаки), Савченко Анастасія – 3 місце (юніорки), Бойко Максим – 3 місце (юніори).

У парних змаганнях з традиційного пумсе нагороди отримали: Княжев Михайло та Коваль Мирослава – 1 місце (юніори), Гаджала Станіслав та Вінникова Анастасія – 1 місце (юнаки), Ляшкевич Анастасія – 2 місце (у складі пари старшої вікової групи), Малащук Денис та Ладна Софія – 3 місце (юнаки), Пушка-Гутаров Герман та Кузнецова Катерина – 3 місце (юнаки), Бойко Максим та Савченко Анастасія – 3 місце (юніори), Бараніченко Андрій та Мул Юлія – 3 місце (кадети).

Командні змагання з традиційного пумсе принесли такі результати: Коваль Мирослава, Савченко Анастасія, Ляшкевич Анастасія – 1 місце (юніорки), Ладна Софія, Вінникова Анастасія, Шашкова Ангеліна – 1 місце (юнаки), Малащук Денис, Сорока Микола, Гаджала Станіслав – 1 місце (юнаки), Бойко Максим – 1 місце (у складі команди старшої вікової групи).

В особистих змаганнях з вільного пумсе призерами стали: Княжев Михайло – 1 місце (хлопці до 17 років), Коваль Мирослава – 1 місце (дівчата до 17 років), Вінникова Анастасія – 1 місце (дівчата до 12 років), Сорока Микола – 1 місце (хлопці до 12 років), Ладна Софія – 2 місце (дівчата до 12 років), Гаджала Станіслав – 2 місце (хлопці до 12 років), Бараніченко Андрій – 2 місце (хлопці до 17 років), Бойко Максим – 3 місце (хлопці до 17 років), Савченко Анастасія – 3 місце (дівчата до 17 років), Малащук Денис – 3 місце (хлопці до 12 років).

У парних змаганнях з вільного пумсе призові місця посіли: Гаджала Станіслав та Вінникова Анастасія – 1 місце (пари до 12 років), Княжев Михайло та Коваль Мирослава – 1 місце (пари до 17 років), Ляшкевич Анастасія – 1 місце (у складі пари старшої вікової групи), Бойко Максим та Савченко Анастасія – 3 місце (пари до 17 років). В командних змаганнях з вільного пумсе призерами стали: Малащук Денис, Сорока Микола, Гаджала Станіслав, Шашкова Ангеліна та Вінникова Анастасія – 1 місце (команди до 12 років), Княжев Михайло, Бойко Максим, Коваль Мирослава, Савченко Анастасія, Бараніченко Андрій – 1 місце (команди до 17 років).

За підсумками цих змагань для участі у Чемпіонаті Європи з тхеквондо ВТФ, який відбудеться на початку травня в Греції, відібралися 6 вихованців школи.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті