Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
21:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Медичному училищу Кам’янського виповнилося 85 років

Медичному училищу Кам’янського виповнилося 85 років

Дім, у якому вчать милосердю – так називає медичне училище його дружний колектив. Заклад був заснований у 1931 році, тоді він складався з двох відділень: сестринського та акушерського. Біля витоків створення училища стояли дивовижні люди, які обрали медицину справою свого життя.

Урочисті збори з нагоди ювілейної дати проходили 20 жовтня в залі академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки. Ювілярів прийшли привітати Кам'янський міський голова Андрій Білоусов, його заступники, депутати міської ради, викладачі, випускники минулих років, студенти.

Відкрила святковий захід директор медичного училища Тетяна Тимченко. Вона представила почесних ветеранів праці та війни, перших випускників, легендарних викладачів училища, розповіла про його високі досягнення в сфері освіти.

«15 років до століття – це час підбиття підсумків і планування майбутнього. За цей час тричі змінювалися назви навчального закладу, його керівники, ціле покоління працівників, але незмінним залишалося одне – підготовка кваліфікованих медичних кадрів. Серед наших випускників і студентів є переможці міжнародних медичних конгресів, молоді вчені, призери та лауреати всеукраїнських та обласних конкурсів професійної майстерності, стипендіати Верховної Ради України, і це не випадковість, а результат наполегливої ​​праці всього педагогічного колективу. Я вдячна кожному з вас за те, що знайшли час і прийшли до нас на свято», – сказала Тетяна Тимченко.

Заступник директора департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олексій Григорук привітав колектив училища з 85-річчям і передав слова подяки за величезний внесок у розвиток медицини в нашій області від імені директора департаменту Наталії Будяк. Він також вручив грамоти обласної ради, обласної державної адміністрації та Міністерства охорони здоров'я кращим співробітникам медичного училища.

Від імені всіх жителів нашого міста, всього депутатського корпусу та особисто від себе ювілярів привітав міський голова Кам'янського Андрій Білоусов.

«Нам справді є чим пишатися. Медучилище Кам'янського – в трійці кращих медичних навчальних закладів. Молоді люди тут не тільки здобувають освіту, а й займаються волонтерською діяльністю, беруть участь у благодійних акціях, допомагають самотнім та літнім людям. І таким чином розвивають особистісні якості, необхідні хорошому медику: доброту, милосердя, любов до людей і чуйність. Величезне спасибі педагогічному колективу медичного училища за плідну працю, професіоналізм і відданість своїй справі. Від щирого серця бажаю вам успіхів, натхнення в роботі та навчанні, оптимізму і невичерпної енергії!» – сказав міський голова.

З нагоди 85-річчя медичного училища Андрій Білоусов вручив працівникам закладу нагрудні знаки «Відзнака міського голови».







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті