Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 25 червня 2024
09:21

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


1 листопада 2023, 14:59

Взаємодія центру зайнятості та уповноважених органів з питань пробації

На обліку в Центральному районному секторі філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області перебувають особи, засуджені за злочини різних категорій, серед яких і умисні корисливі злочини. Часто такі засуджені потребують допомоги у працевлаштуванні. З метою вирішення даного питання, Центральний районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області постійно співпрацює з центром зайнятості.
В рамках взаємодії «30» жовтня 2023 року спільно з начальниками Індустріального районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області та Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області на базі Дніпровського управління Дніпровської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості проведений круглий стіл з директором та спеціалістами центру зайнятості. Під час круглого сталу були підведені підсумки взаємодії за квартал, обговорювались питання, що стосуються допомоги у працевлаштуванні особам, які відбувають покарання та готуються до звільнення, говорили про підвищення конкурентоспроможності суб’єктів пробації на ринку праці та вирішили питання, що стосуються взаємодії в умовах воєнного стану.

Центральний районний сектор
філії Державної установи
«Центр пробації» у Дніпропетровській області





Переглядів: 157
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті