Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
12:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині проходить міжнародна наукова конференція «Актуальні проблеми вітчизняного права»

На Дніпропетровщині проходить міжнародна наукова конференція «Актуальні проблеми вітчизняного права»
Шукати спільні шляхи вирішення нагальних проблем галузі зібралися близько 150 докторів наук, викладачів, молодих вчених та аспірантів з трьох областей України та м. Києва, а також представники Швеції і Росії. Фахівці працюватимуть у 8 секціях. Обговорення проходять на базі Палацу студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара. Конференцію присвячено також 25-річчю юридичного факультету вишу.

«Україна стала на європейський шлях державної політики. Плануючи перспективи розвитку Дніпропетровщини до 2020 року, як складову Президентської програми, ми повинні зробити акцент саме на досягненні рівня справедливого врегулювання відносин. Це важливо не лише для нашого регіону, а й для країни загалом. Упевнений, що ця конференція стане вагомим внеском у нашу роботу», - наголосив в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Віктор Сергєєв.

Серед учасників конференції здебільшого доктори та кандидати юридичних наук вишів Дніпропетровщини. Зокрема, представники Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, Національного гірничого університету, Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля, Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та Академії митної служби України. До з'їзду приєдналися також експерти з Одеської, Запорізької та Чернігівської областей, а також з м. Києва. Серед закордонних гостей знавці юриспруденції з Уппсальського університету, що у Швеції та Санкт-Петербурзького державного університету, що у Росії.

Фахівці працюватимуть у восьми секційних відділеннях. Зокрема, це «Теорія держави і права», «Історія держави і права», «Конституційне право України», «Адміністративне право. Фінансове та банківське право», «Цивільне, Підприємницьке, господарське та трудове право», «Аграрне, екологічне та земельне право», «Кримінальне право, кримінальний процес та криміналістика» і «Міжнародне право і порівняльне правознавство».

Серед тем обговорення гендерні питання, новації Закону «Про вищу освіту» та угоди з ЄС про вільну торгівлю.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 


Матильда  (15.11.14 06:20): Проблемы отечественного права??? Ну и формулировочка!!! Боятся сказать украинского или российского права, так заменили на "отечественного". Уровень конференции нижайший! К науке никакого отношения не имеет. Банкет только удался на славу!!! Это было на "ура!!!" Відповісти | З цитатою
Кадровик  (14.11.14 18:51): Как впечатляет! Неисчислимые научные рати собрались! Прям таки строевой смотр! И все же, где то на заднем плане вопросец миргает... Извиняюсь спросить, а за чей счет банкет? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті