Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чи буде дитяче відділення у Магдалинівській лікарні?

Чи буде дитяче відділення у Магдалинівській лікарні?
У Магдалинівській лікарні розглядають можливість створення дитячого денного стаціонару . Про це повідомив головний лікар Магдалинівської центральної районної лікарні Олександр Губін під час громадського обговорення, що пройшло у медзакладі. У заході також взяли участь представники департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації, районної ради, медики.

Із вересня 2014 року у Магдалинівській ЦРЛ припинено роботу дитячого відділення. Це пов'язано з тим, що єдиний лікар-педіатр, який там працював, звільнився. Департамент охорони здоров'я облдержадміністрації подавав відповідну заявку до центру зайнятості та медичної академії. Проте нового фахівця, який зайняв би цю посаду, за два місяці не знайшлося.

Протягом цього часу діти Магдалинівського району отримували амбулаторну допомогу у сімейних лікарів та лікаря-педіатра, який надавав консультативну допомогу. Якщо виникала необхідність більш кваліфікованої меддопомоги, бригади «швидкої» доставляли маленьких пацієнтів до Дніпропетровської дитячої лікарні №1. За вказаний період до останньої було направлено 35 пацієнтів.

Департамент охорони здоров'я облдержадміністрації рекомендував керівництву лікарні та району створити денний дитячий стаціонар. У ході громадських обговорень Олександр Губін повідомив, що робота у цьому напрямку триває.

«Вже сьогодні ми зустрічатимемось з кандидатом на посаду лікаря-педіатра. Сподіваюся, що вже найближчим часом ця людина розпочне роботу у нашому дитячому відділенні. Воно працюватиме з 8.00 до 16.00. Це фізпроцедури, ін'єкції, антибактеріальна терапія, інгаляції. У вечірню годину діти разом із батьками направлятимуться додому. Ургентні ж хворі, як і раніше, транспортуватимуться бригадою швидкої меддопомоги до дитячої лікарні №1 у Дніпропетровську, адже там є всі умови для надання цілодобової якісної медичної допомоги», - звітував головний лікар Магдалинівської ЦРЛ.

Gorod.dp.ua на Facebook.


доктор  (04.11.14 10:21): совсем охренели? Целый день детей колоть и капать, а потом отправлять домой - для формирования отека мозга, нарушения кровообращения, шоков, гипертермии и др. Что, сразу понятно - кто тяжелый, а кто нет? Как у них развит транспорт? По ночам возить в Днепр, а днем - в свой дневной стационар? Лучше бы оставляли койки детские в круглосуточном стационаре и наблюдали детей больных пару дней, пока станет понятен клинический диагноз! Куда население смотрит? Сколько еще облздрав будет командовать, какие нужны койки? Сами решить в городах и районах не можем? В урну - Луговую и всю ее команду!!! Відповісти | З цитатою
мать  (03.11.14 20:43): дожились что даже врачей педиатров нет! зато мединституты исправно выпускают медиков. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті