Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Комунгосп переплатив за прибирання територій більш як 300 тис. грн

Комунгосп переплатив за прибирання територій більш як 300 тис. грн
Відділ комунального господарства Жовтневої районної у м. Дніпропетровську ради переплатив за прибирання територій більш як 300 тис. грн.

Порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму 333 тис. грн виявили фахівці Держфінінспекції в Дніпропетровській області під час позапланової ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Відділу комунального господарства Жовтневої районної у м. Дніпропетровську ради. Контрольний захід проведено за дорученням Прокуратури Жовтневого району м. Дніпропетровська і на виконання ухвали Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська та охопив період діяльності відділу з 01.01.2012 по 01.07.2014.

Посадові особи відділу за завищеною вартістю оплатили роботи із прибирання території Жовтневого району м. Дніпропетровська та ліквідації стихійних звалищ.

Зокрема, підрядник безпідставно збільшив обсяг використаних паливно-мастильних матеріалів, машино-годин роботи вантажного автомобіля, тракторів із причепами та навантажувача. Окрім того немає документів, що підтверджували б забір води для поливо-мийної машини.

За недотримання законодавства з фінансових питань на посадову особу відділу складено протокол про адміністративне правопорушення.

Матеріали ревізії передано до Прокуратури Жовтневого району м. Дніпропетровська, а про результати поінформовано виконавчий комітет Жовтневої районної у м. Дніпропетровську ради.

Прес-служба Держфінінспекції в Дніпропетровській області

Gorod.dp.ua на Facebook.


Алиса  (31.10.14 15:46): В Жотневом районе никак не могут сократить Жэки. Жильцам приходится оплачивать и паразитов из Жэка и паразитов из отдела коммунальной собственности района. А все потому, что они помогают присваивать городским начальникам собственность в наиболее дорогом районе города. Может, когда уменьшат количество районов, нам будет легче содержать меньшее число воров и халявщиков. Відповісти | З цитатою
Гость  (31.10.14 13:07): 300000 грн умыкнули должностные лица из бюджета, а отделались только штрафом?
Тут как минимум - люстрация.
Не слишком ли гуманно для воришек особо крупных размерах?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
kot1066  (31.10.14 09:34): Нуашо... В Ленинском р-не вместо вывоза мусора, всё сожгли нахрен. Дышите глубже!!
ЗЫ:: и чичас жгут. На Петровского туман рукотворный...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
достали !  (30.10.14 19:26): О КАКОЙ УБОРКЕ ГОВОРИТСЯ?! В ЖОВТНЕВОМ Р-НЕ КУЧИ МУСОРА И ЛИСТЬЕВ ПРОСТО ПОД ОКНАМИ ДОМОВ: ЭКОНОМЯТ НА ВЫВОЗЕ ! СЕГОДНЯ НОЧЬЮ, НА ПОБЕДЕ, СТОЯЛ ГУСТОЙ ЧАД, Т.К. В ЭТИ КУЧИ НЕВЫВЕЗЕННЫХ ЛИСТЬЕВ, БРОСАЮТ ЕЩЕ И ПЛАСТИКОВЫЕ БУТЫЛКИ, И ПАКЕТЫ ! НАРОД ЗАДЫХАЕТСЯ! А БОЛЬНЫЕ АСТМОЙ, СЕРДЦЕМ ВООБЩЕ МОГУТ УМЕРЕТЬ ! ВЕЧЕРОМ ОПЯТЬ ОКНА ОТКРЫТЬ НЕВОЗМОЖНО - ЧАДЯТ НЕВЫВЕЗЕННЫЕ КУЧИ! ЗАТО ТАРИФЫ НАШИ ЧИНОВНИКИ-"РАБОТЯГИ" МЕСТНЫЕ, ПОДНИМАТЬ МАСТЕРА, ПОТОМУ ЧТО ПРИВЫКЛИ ЖИРНО ЕСТЬ ! Відповісти | З цитатою
Мац-мац..  (30.10.14 18:58): А инфляцию учитывали? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті