Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Привітання міського голови Дніпропетровська з Днем міста

Привітання міського голови Дніпропетровська з Днем міста
Шановні дніпропетровці!

Щиро вітаю вас з Днем міста, святом, що є даниною пам’яті наших предків, які упродовж століть будували рідне місто і заповіли нам берегти його та примножувати його славу. Нажаль, цього року День міста затьмарюють події на сході країни, які змінили кожного з нас. Іншими стали і дніпропетровці – у складний для країни час ви виявили себе справжніми патріотами міста та країни, чуйними та щирими людьми, готовими у будь-яку хвилини прийти на допомогу ближньому і боронити незалежність своєї Батьківщини. Я щиро дякую кожному з вас за все, що ви робили і робите для рідного Дніпропетровська та рідної України. Пишаюся своїм містом і його мешканцями.

У День народження Дніпропетровська хочу побажати Вам миру та злагоди, міцного здоров’я та щасливого і заможного життя на рідній землі. Майбутнє процвітання Дніпропетровська залежить від нашої щоденної праці та турботи про нього, від нашого бажання зробити своє місто успішних та благополучним. Вірю, що разом ми здолаємо всі труднощі, збережемо та примножимо велич Дніпропетровська – міста справжніх громадян і справжніх патріотів.

Віри вам, надії та любові. І нових трудових звершень на благо міста та України.

Слава Дніпропетровську! Слава дніпропетровцям!

Зі святом!

З повагою,
Міський голова Іван Куліченко

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті