Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
19:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Громадськість почала опрацьовувати питання створення мережі соціальних аптек на Дніпропетровщині

Громадськість почала опрацьовувати питання створення мережі соціальних аптек на Дніпропетровщині
27 серпня Дніпропетровська обласна рада оприлюднила розпорядження про проведення громадської експертизи щодо створення мережі соціальних аптек на Дніпропетровщині.

Комерційні аптеки було замінено комунальними наступним чином: коли закінчувався строк оренди приміщення, новий договір не укладався, а вільні площі на підставі рішення облради передавали на баланс «Фармації» - єдиного обласного комунального підприємства, яке займається фармацевтикою.

Цю експертизу виявила бажання проводити громадська спілка «Медікал Протекшн». Запит надійшов після того, як голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод запропонував громадськості провести відкриті слухання щодо збільшення кількості соціальних аптек в регіоні.

«Ми маємо докласти максимум зусиль аби вирішити питання доступності і якості медикаментів на Дніпропетровщині. Це наша спільна справа, тож маємо діяти разом в інтересах всіх жителів регіону. Тому громадська експертиза – це вкрай важливий інструмент у цій роботі. Механізм взаємодії органів влади та громадськості має бути у формі відкритого діалогу. Громадськість повинна мати повний доступ до інформації про роботу обласної ради та можливість обговорити рішення влади і внести свої пропозиції. Пропозиції від громадськості мають бути: зрозумілими і конструктивними, кваліфікованими і консолідованими», - наголосив Євген Удод.

Відділ комунального господарства та комунальної власності, а також відділ з питань правового забезпечення, корпоративних прав та відносин власності виконавчого апарату обласної ради нададуть доступ громадській спілці «Медікал Протекшн» до усіх документів, які необхідні для проведення даної експертизи. Результати громадської експертизи будуть оприлюднені після її завершення.

Gorod.dp.ua на Facebook.


пострадавший  (29.08.14 13:28): несогласные комерсанты-аптекари призываю вас пустить к себе комиссию, показать документы по поступлению лекарств в аптеку, по продажам , по зарплате, по платежам в бюджет , цены и доказать "провизору" что она врет ,а решение Удода-несправедливое! Відповісти | З цитатою
гоRожанин  (29.08.14 11:50): Ну да, заменят старую сеть на свою, новую... , по другому и быть не может!!! Это мне что-то напомнило, была такая комедия "Робин Гуд, или мальчики в трико", так кажется она называлась. Диалог. -СТРАННАЯ ФАМИЛИЯ СОРТИР!!! КАК ЖЕ ЭТО ТАК?
-А МЫ В 9М ВЕКЕ ЕЕ ПОМЕНЯЛИ!!!
- ЗНАЧИТ ВЫ СМЕНИЛИ СВОЮ НАСТОЯЩУЮ ФАМИЛИЮ НА СОРТИР?
-ДА!!! -А РАНЬШЕ У НАС БЫЛА ФАМИЛИЯ-СРАНЬ!!
-ХОРОШО ПОМЕНЯЛИ!!!
-КЛАССНО ПОМЕНЯЛИ!!!)))
Відповісти | З цитатою
фармацевт  (29.08.14 09:06): только злые языки и конкуренты могут критиковать ,,Фармацию,,Раньше работала в комерции, в аптечном пункте-зарплата минималка, 70% в конверте ,неучтенный товар,откаты врачам за направление больных.Сейчас работаю в ,,Фармации,, тоже в аптечном пункте ,такая же зарплата ,но вся по ведомости,на нее перечисления на пенсию ,больничные . наверное ив бюджет немалые отчисления.Думаю все это нужно проверить общественной организации для сравнения.А за справедливыми ценами на лекарства в аптеках ,,Фармации,, дорогие покупатели, Вы платите за качественные лекарства ,а не за дешевый фальсификат .Всем здоровья ! Відповісти | З цитатою
OL  (28.08.14 18:46): В аптеках "Фармация", наверное, самые высокие цены. Відповісти | З цитатою
лист  (28.08.14 16:53): то что Удод распыляется во всех направлениях это говорит только об одном, что результат будет нулевым! это всего лишь пиар и видимость работы, не более! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті