Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
11:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З Іспанії до України екстрадовано злочинця, що здійснив вбивство у 2000 році

З Іспанії до України екстрадовано злочинця, що здійснив вбивство у 2000 році
21 липня за координації Дніпропетровського Інтерполу була завершена екстрадиція з Іспанії до України розшукуваного Самарським райвідділом міліції Дніпропетровського міського управління ГУМВС України в області 36-річного громадянина України, який ще 04.01.2000 на території Самарського району м. Дніпропетровська скоїв навмисне вбивство.

Після скоєння злочину злочинець переховувався від правоохоронних органів за межами України, використовуючи при цьому підроблені паспортні документи громадянина України. Однак завдяки ужитим підрозділом Укрбюро Інтерполу ГУМВС України в Дніпропетровській області заходам місцезнаходження розшукуваного фігуранта було встановлено на території Іспанії, де він відбував покарання під іншим ім’ям громадянина України за вчинення злочину на території цієї держави.

Після відбуття покарання на території Іспанії, компетентними органами цієї держави, було задоволено клопотання Генеральної прокуратури України та фігурант виданий до України (завершена екстрадиція) для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення на території Самарського району навмисного вбивства, що свідчить про незворотність покарання за скоєння кримінальних правопорушень.

Gorod.dp.ua на Facebook.


горожанин  (29.07.14 13:33): Не понимаю, зачем нам еще одного убийцу завезли на Украину - кормить, поить, выпускать на свободу здесь? Сидел в другой стране и радуйтесь, так, нет завезли. Відповісти | З цитатою
Придник  (28.07.14 17:40): А где ФИО? Відповісти | З цитатою
111  (28.07.14 17:25): круто, так держать, с корабля на бал Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті