Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
06:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Жителів Дніпропетровщини запрошують взяти участь у Всесвітньому дні боротьби з діабетом

Жителів Дніпропетровщини запрошують взяти участь у Всесвітньому дні боротьби з діабетом
23 листопада 2013 року у Дніпропетровському палаці студентів пройдуть ряд заходів, присвячених Всесвітньому дню боротьби з діабетом. Зокрема, усі бажаючі зможуть безкоштовно виміряти рівень цукру у крові, а також отримати детальну інформацію щодо профілактики та лікування цукрового діабету від провідних медиків області.

Захід проходитиме за підтримки Дніпропетровської облдержадміністрації і Громадської ради при облдержадміністрації.

«Не варто шукати сумнівні поради щодо лікування цукрового діабету в інтернеті чи слухати про диво-методи зцілення хвороби від сусідів та знайомих. Приходьте на наш захід, пройдіть безкоштовні обстеження крові та дізнавайтеся для себе та своїх близьких дійсно корисну, цікаву та правдиву інформацію щодо профілактики і лікування цукрового діабету, – закликають організатори заходу – громадська організація «Діалог» та громадська організація «Регіональна Асоціація Пацієнтів».

Під час заходу, провідні медики зі всієї Дніпропетровщини розкажуть присутнім про самоконтроль для людей з цукровим діабетом, дієту, інсулінотерапію та багато іншого.

Захід проходитиме 23 листопада у Дніпропетровському палаці студентів з 10.00 до 15.00.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ir Shi  (26.11.13 15:31): Диабет- серьезное заболевание. Кроме того, сейчас начинается сезон ОРЗ и гриппа. А надежная мед. страховка помогает не беспокоится о консультациях и лекарствах на случай болезни. Например, программа "Здоровье и Процветание" позволяет клиенту самостоятельно выбирать клинику и методы лечения, а также не думать о стоимости лекарств. Відповісти | З цитатою
Linа  (22.11.13 14:27): А как правильно сдавать анализ крови на сахар - натощак или нет? Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (22.11.13 07:35): Так поучаствовать в днюхе или помочь в борьбе? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті