Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській обласній офтальмологічній лікарні роблять унікальні операції

У Дніпропетровській обласній офтальмологічній лікарні роблять унікальні операції
У Дніпропетровській обласній офтальмологічній лікарні провели перші три операції з використанням надсучасних штучних кришталиків. Вони є новими не лише для Дніпропетровщини, але й для всієї країни та навіть країн СНД.

На відмінну від раніше існуючих штучних кришталиків, вони дозволяють бачити однаково добре на близьку, середню та дальню відстань. Це надасть можливість пацієнтам вільно читати, працювати за комп’ютером та вести повноцінне життя без окулярів.

Як пояснив директор обласної офтальмологічної лікарні Валерій Сердюк, до цього дня українські офтальмологи у якості заміни помутнілого кришталика у пацієнтів використовували лише мультифокальні штучні кришталики.

«Вони дозволяють людині добре бачити на далеку і близьку відстань, проте не забезпечують чіткого бачення на середню відстань. Саме тому подальша корекція зору відбувається за допомогою окулярів. Нові ж лінзи, представлені німецьким виробником, здатні повністю ліквідувати цю проблему», – пояснив лікар.

Причиною проведення такої нової для України операції саме в Дніпропетровській обласній офтальмологічній лікарні стало те, що даний медзаклад абсолютно відповідає усім європейським стандартам. Це і робота висококваліфікованих лікарів, і наявність сучасного медобладнання.

Нагадаємо, що на початку вересня у лікарні з’явився фемтосекундний лазер. Використання такого обладнання під час імплантації штучного кришталика забезпечує його стабільне положення в оці. Також дозволяє досягати найвищої точності операції, значно знижує її травматичність та скорочує період реабілітації пацієнта.

Вік перших трьох пацієнтів, яким імплантували нові сучасні кришталики становить від 50 до 70 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Мирослав  (16.04.18 13:18): Два года назад маме заменили хрусталик, доктор Рожков, видеть лучше не стала, со временем стало еще хуже, врач сказал, что помочь не может. Деньги не вернул, думает заработал. Відповісти | З цитатою
Мирослав  (16.04.18 13:07): Два года назад а е за енилм хрусталик, доктор Рожков, видеть лучше не стала, со времанем ствло еще хуже. Врач сказал, чтл помочь ничем не может. Відповісти | З цитатою
дядя в адиках  (12.11.13 19:40): чего то врачи на фото все в очках поголовно, денег не хватает себе такие уникальные хрусталики поставить? Відповісти | З цитатою
Андрей Степанович  (12.11.13 12:06): Странная ситуация. Мне поставил подобные хрусталики доктор Пархоменко в Новом зире, еще пять лет назад. Очками с тех пор не пользуюсь. А тут впервые, да еще в СНГ. Дурят народ как хотят. За бюджетные деньги покупают технику а потом дерут с народа больше чем в частных клиниках это стоит. Відповісти | З цитатою
Jessi  (12.11.13 11:37): Областная - это Мечникова? Відповісти | З цитатою
Jessi  (12.11.13 11:36): Почему не пишете в какой больнице это можно сделать? Или как всегда, искать через знакомых по фамилии врача? Відповісти | З цитатою
МОНЯ  (11.11.13 19:58): БЕЗ ДЕНЕГ ТЕПЕРЬ ДАЖЕ ПУКНУТЬ НЕ СМОЖЕШЬ Відповісти | З цитатою
Карацупа  (11.11.13 18:40): Даже страшно себе представить стоимость подобных операций! Не думаю что они вызовут ажиотаж у наших нищих пенсионеров и пресловутого сэрэднього класу.
Скорее всего такими услугами смогут воспользоваться наши депутаты, местные олигархи да члены еврейской общины, пустившие крепкие корни на родине Т.Г.Шевченко и И.И.Куличенко.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Небезразличный  (11.11.13 15:22): Как можно сделать операцию по удалению катаракты пожилой женщине , которая не выходит из дома ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Оксана  (11.11.13 14:51): А ограничение по возрасту есть? Бабушке 87 лет. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті