Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
07:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбудеться свято краси та елегантності “Top Model Dnipro 2024”

У Дніпрі відбудеться свято краси та елегантності “Top Model Dnipro 2024”

2 червня у Дніпрі відбудеться щорічний офіційний регіональний конкурс “Top Model Dnipro 2024”. Захід – благодійний, для допомоги ЗСУ.

Про це Відкритому розповіла представниця організаційного комітету “Top Model Dnipro 2024” Марина Міллер.

У Дніпрі пройде конкурс краси “Top Model Dnipro 2024” з благодійною місією. Обиратимуть найвродливішу в трьох вікових категоріях. Організатори відібрали 40 учасниць, які гарні не лише зовні, а й душею та помислами.

“Це головний конкурс міста, і ми є представниками “Міс Україна”. Найкрасивіші дівчатка, дівчата та жінки Дніпра і області будуть змагатися за звання найкращої. В програмі – виступи артистів, розіграші подарунків та благодійний аукціон. Одна з конкурсанток продаватиме свої картини за донат. Всього наразі 40 учасниць. Кожна так чи інак волонтерить, допомагає нашим військовим або чекає рідних з війни. Найменшій лише 5 рочків. Усі вони неймовірні. Їх історії на візитівках – щемливі, просто до сліз.

Ми запрошуємо всіх охочих стати частиною захопливої події, неймовірного свята краси та елегантності. На нашому заході об’єднуються найяскравіші представниці краси, стилю та грації. До речі, минулорічна переможниця вже за кілька днів представлятиме Україну на Міжнародному конкурсі, тож тримаємо за неї кулачки. Приєднуйтесь до нас, щоб підтримати наших учасниць у їхньому прагненні до визнання та успіху. Адже разом ми допомагаємо ЗСУ. Пам’ятайте, що краса рятує світ!” – наголошує Марина Міллер.

Конкурс краси “Top Model Dnipro 2024” відбудеться 2 червня у креативному просторі “FABRICA L” (вулиця Генерала Пушкіна, 1). Початок – о 18:00. Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті