Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Призначено заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації

Призначено заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації
Дмитро Колєсніков підписав розпорядження про призначення заступником голови Дніпропетровської облдержадміністрації Станіслава Молокова. Про це губернатор повідомив керівникам міст та районів області під час селекторної наради.

Станіслав Вікторович Молоков, досвідчений економіст вже 13 років обіймає керівні посади у виконавчих органах влади. Зокрема, у 2000 році він був призначений на посаду начальника фінансового управління Юр`ївської райдержадміністрації, потім обіймав різні посади у головному фінансовому управлінні Дніпропетровської облдержадміністрації. Протягом останніх 5 років був начальником головного фінансового управління Дніпропетровської облдержадміністрації.

Дмитро Колєсніков привітав заступника із призначенням на відповідальну посаду та наголосив, що досвід Станіслава Молокова сприятиме економічному розвитку Дніпропетровщини.

Молоков Станіслав Вікторович народився 29 червня 1971 року в с. Кочережки Павлоградського району Дніпропетровської області. У 1995 році закінчив Дніпропетровський державний аграрний університет, за спеціальністю аграрний менеджмент, у 2008 році – Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, за спеціальністю державне управління.

Почав свій трудовий шлях з економіста фінансового відділу виконкому Юр'ївської районної Ради народних депутатів Дніпропетровської області.

У 2000 році призначений на посаду начальника фінансового управління Юр'ївської районної державної адміністрації Дніпропетровської області.

2001 – 2008 – працював у г оловному фінансовому управлінні Дніпропетровської облдержадміністрації (на посадах заступників начальників різних управлінь).

06.2008 – 02.2013 – начальник головного фінансового управління Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

У 2009 році присвоєно почесне звання “Заслужений економіст України”.

Нагадаємо, що перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Вячеслав Задорожний та заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак звільнені зі своїх посад у зв'язку з обранням народними депутатами України 7-го скликання Верховної Ради України.

21 січня 2013 року губернатор Дмитро Колєсніков призначив заступниками голови Дніпропетровської облдержадміністрації Андрія Білоусова, Анатолія Крупського та Вадима Нестеренко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Энджел Л  (31.05.13 21:57): ВЫСКАЧКА!!! Відповісти | З цитатою
СМІ  (13.02.13 21:21): Славно, що не металург Криворіжжя. Думаю, що Станіслав буде одним із найсильніших людей облдержадміністрації, знаючи всих хто там є! Він не тупе пропите хамло! Він зуміє сколотити сильний фінансово-економічно та агропромисловий блок однодумців, приміром на фінансових принципах голови Асоціації банків О.СУГАНЯКИ та кращих галузевих вченних області та України. Хоч проблемно, щоб з "регіону-лідеру", під патронажем "смотрящих екс - бувшог губернатора, депутатів " та і самого Колеснікова, йому вдалося особливо щось вагоме досягти. Утримати хоч би на плаву до 2015 р.! Проатестувати голів райдержадміністрацій, у яких давно дотаційні райони, та у разі небачення програмам негайного відродження бізнесу позвільняти бездарів. Продумати процедуру і з керівниками міст. Ініціювати для об"єднання ряд сільських районів та ліквідувати райони в містах тощо. Ну про корупцію, розкрадання бюджету -тема окрема. Удачі! Відповісти | З цитатою
Слушатель  (12.02.13 12:18): Крупский депутатом не стал, так чтобы не расплакался поставили его зам.председателем. А какие он песни пел перед выборами, Ани Лорак отдыхает. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Мдя  (12.02.13 11:21): Ещё один "почётный" экономист из Суходрищенска. С детства по администрациям скитался, из села Кочерыжки допетлял до Днепра. Не будет в этой стране порядка, ещё лет 100. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Йа  (12.02.13 11:19): мы очень рады Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті