Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
16:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі продовжують ремонтувати дитячі майданчики для безпеки дітей: де проводяться роботи

|«« «« »» »»|

У Дніпрі в самому розпалі ремонти дитячих та спортивних майданчиків. На цей рік заплановано оновити більше, ніж 70 аварійних об’єктів, про які дніпряни повідомляли до міської ради.

Нині триває ремонт дитячого майданчика і на просп. Слобожанському, 8/1. Хід робіт перевірив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Артем Нідєлько. Він 12 травня є черговим по місту.

«Щодо цього майданчика до нас зверталися батьки дітей, які зазвичай грають тут. Вони просили оновити ігровий комплекс, гойдалки та інші елементи. Зробити майданчик безпечним, аби діти не травмувалися під час ігор. У лютому я вже приїздив сюди, спілкувався з мешканцями. Тоді ми показали план, як все буде тут розміщуватися. Батьки висловили свої побажання, і ми їх врахували», - зазначив Артем Нідєлько.

Дніпрянка Любов Іванівна мешкає в будинку поруч із майданчиком. Розповідає, що діточок тут завжди багато гуляє. Але останнім часом батьки не так активно пускали сюди малечу. Все через аварійний стан майданчика.

«Ми дуже радіємо початку робіт і вже чекаємо на завершення. Розуміємо, що процес не буде швидким, але батьки дуже задоволені, що вже влітку їхні діточки зможуть грати на безпечному майданчику. Дуже вдячні, що у такі непрості часи є можливість оновлювати майданчики, аби діти могли гратися, розважатися на свіжому повітрі», - каже Любов Мельник.

Нині на майданчику тривають демонтажні роботи. Далі всі елементи ремонтуватимуть у заводських умовах.

«Усе обладнання відремонтують, а аварійні фанерні елементи – замінять на нові. Також тут буде укладено новий поребрик, адже старий вже в аварійному стані. Для безпеки дітей тут буде і гумове покриття», - розповів директор КП «Розвиток територій міста» Ігор Нікітін.

Окрім згаданої локації нині ремонтують іще 6 дитячих та спортивних майданчиків у різних районах міста.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ніна  (12.05.24 16:08): Якщо цей пиcдeць з розбазарюванням коштів не припиниться, на цих майданчиках будуть бурятчата та інша кaцaпська наволоч гратися. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті