Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Представниці України на «Євробаченні» збирають гроші на відбудову гімназії на Дніпропетровщині

Представниці України на «Євробаченні» збирають гроші на відбудову гімназії на Дніпропетровщині

Представниці України на «Євробаченні-2024» Jerry Heil та Аlyona Аlyona організували збір коштів на відбудову Великокостромської гімназії у Дніпропетровській області.

Великокостромську гімназію російські війська атакували у жовтні 2022 року. Тоді окупанти стояли від села в 3 кілометрах. Але тепер, в учнів і вчителів з’явилася надія на відновлення навчального процесу. Для цього співачки розпочали збір на 10 мільйонів гривень.

«Ми продовжуємо збирати кошти на відбудову Великокостромської гімназії, тому що для нас дійсно це питання на часі і це дуже важливо. Ми продовжуємо розповідати це на всіх інтерв’ю, але й закликаємо українців підтримувати цей збір. Донат всього від 100 гривень. Кому, як не українцям відомо, що маленьких донатів не буває, адже завдяки нашому збору, ви вибудовуєте для когось дитинство, ви відбудовуєте минуле, яке допоможе нам відбудувати світле майбутнє», – поділилися представниці України на «Євробаченні-2024» Jerry Heil та Аlyona Аlyona.

Кошти, які збирають співачки, лише частина потрібної суми. Бо, за попередньою оцінкою, для відбудови гімназії знадобиться аж 70 мільйонів гривень.


«Це їхній внесок в загальну суму, яка буде необхідна для реконструкції нашого навчального закладу. Звичайно – перекрити дах навчального закладу, вставити вікна, реконструкція всіх систем водопостачання та електропостачання. Далі купити меблі», – розповіла староста села Велика Костромка Ольга Шайтанова.

Ремонт планують розпочати вже після завершення війни. Але учні з нетерпінням чекають та вірять у перемогу. Як на Євробаченні, так і на фронті.

Детальніше про те, як долучитися до збору коштів – дивіться в сюжеті Відкритого:

Журналіст: Даниїл Ніколаєнко

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті