Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
19:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі для людей поважного віку проходять безкоштовні заняття з іноземних мов

|«« «« »» »»|

У Дніпрі в Університеті третього віку проходять заняття з англійської мови для людей поважного віку. Юлія Кулябко уважно слухає викладача.

«Із великим бажанням записалась на початковий рівень англійської. Вивчала цю мову у виші. А після випуску не користувалася.

Хочу освіжити знання, ба більше, мені раніше не вистачало аудіювання (сприймання на слух мовлення, — ред.). Тут якраз це є!» — поділилася враженнями пані Юлія.

Заняття проходять раз на тиждень: три групи займаються у понеділок і три — у суботу. Загалом курс складається з 10 занять. Наразі сформовано 6 груп для вивчення англійської, у кожній по 13 людей, щоб приділити увагу всім. До того ж учасники Університету третього віку можуть також відвідувати заняття з вивчення німецької мови.

«Ми вже не перший рік проводимо заняття з іноземних мов для наших учасників і бачимо, що є запит на такі практичні заняття. Люди в будь-якому віці хочуть розвиватися та дізнаватися нове. А з 2022 року кількість охочих записатися на заняття з англійської мови збільшилася, бо під час Великої війни багато в кого рідні поїхали за кордон. І наші учасники планують подорожі до рідних, тож хочуть вільно спілкуватися в інших країнах», — розповів Артем Нідєлько, директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради.

Сьогодні він чергує містом.

Щоб записатися на подальші лекції з іноземних мов до Університету третього віку, жінкам від 55 та чоловіками від 60 років треба прийти за адресою: вул. Старокозацька 40-Б. З документів мати паспорт, ідентифікаційний код та пенсійне (якщо є, - ред.).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Поліглот  (25.03.24 17:52): 10 занять. 1 раз на тиждень. Як можна вивчити мову так швидко? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті