Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі розглянуть концепцію розвитку міста

У Дніпрі розглянуть концепцію розвитку міста

Незважаючи на Велику війну, архітектори та всі жителі Дніпра мріють про бурхливий та прекрасний розвиток нашого міста після настання миру.

Свій внесок у це майбутнє провідні архітектори та урбаністи Дніпра зроблять 16 січня, коли в Будинку архітектора буде презентовано «Концепцію просторового розвитку міста Дніпро».

У розгляді та обговоренні цієї концепції візьмуть участь запрошені архітектори з Європи.

Ось що про це повідомили організатори у групі «Архітектори міста Дніпро»:

«Презентація Урбаністичної Ініціативи ДООНСАУ «КОНЦЕПЦІЯ ПРОСТОРОВОГО РОЗВИТКУ МІСТА ДНІПРА»

Запрошуємо Вас на презентацію проекту «Концепція просторового розвитку Дніпра», яка відбудеться 16 січня 2024 року в Будинку Архітектора у Дніпрі.

Проектом займається активна група Дніпровської Обласної спілки Архітекторів за підтримки Головного Архітектурно Планувального Управління департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.

Організатор: ДООНСАУ

Спікери від ДООНСАУ:

Дмитро Волик, Головний архітектор міста Дніпро

Сергій Філімонов, член правління ДООНСАУ

Наталія Каширіна, член правління ДООНСАУ

Михайло Аліпов, голова правління ДООНСАУ

Запрошені гості:

- П’єр-Мікаель Сальстрон (Pehr-Mikael Sällström)(онлайн), експерт з архітектурної політики в Architects Sweden, куратор програми CDP Ukraine в рамках проекту UREHERIT, доктор архітектури, науковий співробітник Королівського технічного інституту.

- Фулко Трефферс (Fulco Treffers) (онлайн). Нідерландський архітектор та містопланувальник, співзасновник урбаністичної коаліції на підтримку України «Rozkvit». Директор нідерландської студії 12N Urban Matters, в минулому директор мистецької платформи «Temporary Art Centre» (TAC) в м. Ейндговен, Нідерланди.

Коли: 16.01.2024 об 17:30

Де: м. Дніпро, Будинок Архітектора (вул. Грушевського,1)

Формат заходу: офлайн/онлайн по запрошенню

Проект розпочатий на початку війни як реакція професійної спільноти на виклики воєнного часу – як зберегти людський капітал у місті східного регіону. Захід присвячений презентації фундаментальних ціннісних установок, на базі яких можуть вибудовуватись послідуючі етапи роботи.

Ініціатива ДООНСАУ має підтримку закордонних європейських фахівців і була презентована на ряді закордонних і українських майданчиках в рамках відбудови України.

Запрошуємо взяти участь у заході професійну спільноту та небайдужих містян, які мають бажання і сили робити наше місто кращим!».


Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (13.01.24 17:28): Деньги ( 2 миллиона гривен), которые планируют на уборку снега в новом парке, можно направить на обеспечение качественными пломбировочными материалами для стоматологической областной поликлиники, для лабораторий поликлиник и рентген кабинетов, чтобы жители города делали бесплатные узконаправленные анализы, ренген снимки, лечили зубы. А снег в парке сам исчез, когда будет плюсовая температура, да людям будет лучше. Відповісти | З цитатою
Vlad  (10.01.24 20:33): Архітектори Мерії та бізнес продовжує займатися своїм розвитком Дніпра ..супер, а громадянам залишили програму по дрібниці "Бюджет Участі" /вікна в школи, лавочки у дворах та інше/... Відповісти | З цитатою
???  (10.01.24 17:12): Во бездельники и хапуги. За чей счёт этот карнавал во время войны?? Вы бы лучше поразмышляли о строительстве второго Центрального моста. Для скоростного трамвая и легкового авто. В конце 70-х готов уже начали работы со стороны Солнечного массива. Відповісти | З цитатою
зараз війна  (10.01.24 11:01): Ніяких "концепцій розвитку" зараз не на часі. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті